Rac si Capricorn

Racul este romantic si dragastos si te surprinde in fiecare clipa cu gesturi de afectiune. Capricornul, pe de alta parte, este ceva mai pragmatic, indiferent si tinde sa se orienteze spre propriul confort. Atunci cand se manifesta egoismul sau, acest cuplu poate avea probleme serioase de comunicare. Racul se inchide in sine cand simte ca este respins, pe cand orgoliul Capricornului nu il lasa sa faca primul pas spre iertare.

Convietuirea devine astfel extrem de dificila, iar cei doi pot chiar sa ajunga la despartire.

Fecioara si Balanta
Fecioara impresioneaza Balanta cu inteligenta sa, dar si cu simtul umorului si micile gesturi de afectiune. Balanta, pe de alta parte, este oaza de liniste de care are nevoie Fecioara si acel suflet pereche care o face sa creada din nou in dragostea adevarata. Desi aceasta relatie este armonioasa si plina de iubire, lucrurile se pot schimba atunci cand cei doi se muta impreuna. Balanta tinde sa fie complet nehotarata si dezorganizata, fapt ce o va scoate pe Fecioara din minti. Daca acest nativ este deschis spre oameni si simte nevoia sa se inconjoare mereu de prieteni, Fecioara va prefera sa ramana acasa chiar si sambata seara, in linistea si confortul propriului camin, eventual cu o carte in mana. Aceste diferente vor deveni din ce in ce mai evidente in timp si pot duce la despartire.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pesti si Berbec

Sensibil si iubitor, nativul din zodia Pesti va fi impresionat de taria de caracter a Berbecului, dar si de determinarea acestuia.

Berbecul va gasi in Pesti un partener pe care se poate baza oricand, care ii ofera toata grija si atentia de care are nevoie. Mutatul impreuna risca sa ii trezeasca pe cei doi indragostiti la realitatea dura. Berbecul tinde sa isi piarda cumpatul destul de frecvent, iar nativul din Pesti este ranit extrem de usor de temperamentul vulcanic al jumatatii sale. Aceasta relatie este una toxica pentru ambii parteneri, iar convietuirea poate deveni un iad. 

Sursa: divahair.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si