Celebritățile de peste ocean sunt recunoscute pentru megapetrecerile extravagante pe care le organizează pentru copiii lor. Anul trecut, Kylie Jenner a avut ideea de a amenaja un întreg parc tematic în propria locuință, pentru aniversarea de trei ani a fiicei sale Stormi.

Revenind pe tărâmurile noastre, și vedetele de la noi din țară sunt preocupate să le ofere copiilor amintiri de neuitat la petrecerile de ziua lor. Iată câteva lucruri la care sunt atente în mod special și pe care le poți lua și tu în considerare pentru o petrecere magică pentru copii:

1. Un loc de joacă exclusivist cu diverse atracții

Primul lucru la care sunt atente vedetele noastre atunci când organizează un eveniment festiv pentru cei mici este alegerea locației. Una dintre preferatele din București este The Clouds- Petreceri pentru copii, din sectorul 1, pentru că în acest spațiu exclusivist copiii se pot distra în voie și pot participa la diverse ateliere și jocuri interactive, iar părinții se pot relaxa în zona de bistro.

Spațiul pus la dispoziție este prevăzut cu diverse atracții pentru copii: căsuța din lumea magică, piscină cu bile, complex de cățărare, panou interactiv Knoocker, care combină lumea virtuală cu mișcarea fizică, și numeroase jucării și jocuri care le exersează creativitatea, îndemânarea și le oferă o stare de bine.

Citește și: Buletinele cu cip vor fi obligatorii în România

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

3 ponturi de la vedete pentru organizarea unei petreceri de vis pentru copii

3 ponturi de la vedete pentru organizarea unei petreceri de vis pentru copii

2. Meniuri cu preparate speciale pentru adulți și copii

Un alt aspect important de pe lista organizării unui eveniment este cel referitor la meniuri. La The Clouds, nu vei avea tu grija acestui lucru, ci îi vei lăsa pe specialiști să se ocupe de el. Chef Ovidiu M. va avea grijă ca fiecare micuț, dar și părintele însoțitor, să fie răsfățat așa cum merită, cu preparate delicioase care stârnesc apetitul de la prima vedere.

Citește și: Trandafirii criogenați- de ce să oferi un astfel de cadou unei persoane speciale?

Un meniu diversificat, cum este cel de la locul de joacă The Clouds, cuprinde: mini aperitive, fel principal, garnitură, salată, desert, toate acestea fiind diferite pentru adulți și copii, pentru că sunt adaptate necesităților nutritive și preferințelor acestora.

3. Animatori și supraveghetori calificați

Distracția este foarte importantă la orice petrecere, mai ales la una pentru copii, dar mai este un element care trebuie să primeze, și anume siguranța. La The Clouds, indiferent de pachetul pe care îl alegi pentru petrecerea copilului tău, ai inclus un animator și un supraveghetor calificat, care se preocupă ca micuții să se distreze în voie, dar și să fie ținuți sub observație.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Se închid școlile din România în ianuarie 2023? Anunțul autorităților despre situația cazurilor de gripă

În concluzie, te poți inspira și tu de la vedete, pentru a-i oferi micuțului tău petrecerea pe care o merită și pe care și-o dorește, alegând o locație de top din nordul Bucureștiului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si