În afară de funcția GPS, aplicația are și alte funcții despre care mulți dintre noi nu știm și care ne pot fi de folos. Iată care sunt acestea!

Lucruri interesante pe care le poți face cu Google Maps

Timeline

Această funcție înregistrează deplasarea pe care o faci. De asemenea, înregistrează magazinele pe care le vizitezi, restaurantele, atelierele service, hoteluri, atât timp cât ele sunt înregistrate ca și companii pe Google Maps.

Citeste si: Cum arată noua cameră Google Street View. Este de dimensiunea unei pisici și are ochi de insectă

Este o aplicație de viitor. Peste ani vei primi un album cu orașele, țările și localurile pe care le-ai vizitat.

Offline Maps

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Offline Maps,este o funcție de aur pentru cei care pleacă să viziteze orașele Europei. În străinătate, Roaming-ul de date poate să fie o problemă costisitoare așa că cei de la Google au venit cu o soluție.

Cu ajutorul funcției Offline Maps din aplicație, poți selecta un perimetru, un oraș, o țară chiar pe care să-l descarci în telefon și pe care aplicația să-l poată folosi atunci când nu există trafic de date. 

Este o funcție utilă pentru cei cu Roaming scump în străinătate.

Location Sharing

Location Sharing este foarte benefică atunci când îți dai întâlnire cu un necunoscut. Îl adaugi la contacte, te adaugă și el pe tine apoi puteți să vă dați share location unul altuia, astfel încât unul dintre voi să se deplaseze spre celălalt. De asemenea, utilă daca ești așteptat la o adresă necunoscută.

Explore Nearby

Maps s-a transformat în ultimii ani într-un fel de ghid turistic. Îți arată ce fel de localuri, hoteluri, cluburi ai în jurul tău la orice oră. Muzee, parcuri, toate sunt în aplicație, trebuie doar să accesezi funcția Explore Nearby. E o funcție foarte bună pentru cei care călătoresc în orașe sau în țări străine.

Citeste si: Apple nu mai vinde produse în Rusia. Compania este ”profund îngrijorată” de situația din Ucraina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si