Atunci cand te gandesti la tinuta pe care vrei sa o porti intr-o zi, cu siguranta aceasta include cel putin o piesa vestimentara din denim. Extrem de populara si de versatila, a revenit in tendintele modei acestui an camasa din denim. Ba chiar mai mult decat atat, a fost declarata must have-ul momentului. Daca ai o camasa din denim in garderoba dar nu stii cu ce sa o asortezi, iti venim in ajutor! Iata 4 moduri stilate de a purta o astfel de piesa vestimentara, pentru a atrage toate privirile!  

Aparitie stylish

Camasa din denim te poate ajuta sa iesi in evidenta, mai ales atunci cand iti doresti sa obtii o aparitie stylish. Astfel, asorteaza o camasa din denim cu o fusta creion! Pentru un look de efect, alege o fusta creion in culori vii sau in carouri. Alaturi de camasa din denim si de accesorii masive, outfitul va fi extrem de stylish. Daca fustele nu sunt pe gustul tau, avem solutia! Alege un look all denim, compus din camasa din denim si din perechea ta de jeans preferata. Va arata minunat! Pentru un plus de stil, poarta o pereche de pantofi cu toc colorati sau tenisii care fac legea in moda strazii!

Tinuta office

Atunci cand nu mai stii cu ce sa te imbraci la birou, camasa din denim iti va fi un aliat de nadejde. Pentru a realiza tinute office pe care le poti purta mai multe zile la rand, asorteaza camasa din denim cu:

Pantaloni negri skinny. Fiindca o camasa din denim este un obiect vestimentar versatil, poti sa o porti la birou, alaturi de un tricou negru si de pantaloni negri skinny. Vei obtine un look casual si relaxat, in care te vei simti bine cat este ziua de lunga.

Pantaloni din piele. Daca pantalonii negri skinny ti se par prea simpli, o pereche de pantaloni din piele te va scoate din anonimat, alaturi de o camasa din denim! Cu toate acestea, iti recomandam sa nu folosesti multe accesorii, pentru a nu incarca tinuta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pantaloni evazati. Te caracterizeaza stilul business? Asorteaza camasa din denim la o pereche de pantaloni din stofa, drepti sau evazati, pentru un look clasic si elegant. O pereche de pantofi cu toc se vor potrivi de minune in aceasta combinatie, asa ca nu ezita sa ii folosesti.

Fuste conice. Daca esti o fana a fustelor conice, le poti asorta cu incredere la camasa din denim. Accesoriile sunt obligatorii in aceasta combinatie, pentru a-ti pune in valoare feminitatea tinutei.

Look girlish

Vrei sa porti o tinuta feminina, cu ajutorul unei camasi din denim? Nimic mai simplu: asorteaza camasa din denim la rochii de zi, in culori tari sau cu o fusta scurta. Iti poti accentua talia prin folosirea unei curele, in timp ce incaltamintea trebuie sa fie cat se poate de eleganta. Renunta pentru putin timp la tenisii preferati si poarta balerini sau pantofi cu toc mediu.

La fel de cool este si combinatia formata din camasa din denim si fusta din denim, care nu se va demoda niciodata! Nu uita nici de accesorii si, daca ai parul lung, opteaza pentru o coafura cu bucle lejere.

Outfit de club

Nu stii cu ce se te imbraci la club? Ce parere ai despre camasa din denim? Pentru un look sexy si feminin, alege sa o combini cu o rochie din paiete si obligatoriu, cu o pereche de pantofi cu toc. In doar cateva minute, te vei bucura de un outfit de club in tendinte, care va atrage toate privirile!

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Pentru cele mai reusite combinatii stilistice, gasesti haine de dama online pe BoemUrban. Cu ajutorul lor, poti crea tinute ideale pentru zi sau seara, in care sa incluzi camasa din denim. Datorita versatilitatii ei, camasa din denim se poate purta atat la birou cat si la club, asa ca trebuie sa o incluzi in garderoba ta!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si