Atracția dintre ei e uimitoare și au făcut amor până la epuizare, însă tânăra ascunde un secret teribil, relatează antena3.ro.

„Am întâlnit un bărbat uimitor la Budapesta la petrecerea unui prieten. Am aflat că locuiește aproape de mine, în Marea Britanie.

Citeste si: Închisoare pe viață după ce și-a ucis șefa. Povestea uluitoare a românului de 23 de ani

Acum mă furișez de câte ori pot la el acasă să facem amor, însă mă simt prost din cauza iubitului meu.

A făcut amor cu un bărbat în Budapesta și acum se simte oribil. Ce a pățit tânăra

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Amicul meu se căsătorește luna viitoare și am plecat la Budapesta pentru un weekend lung. A fost distractiv și l-am întâlnit pe acest tip minunat în ultima noapte.

Nu am făcut mare lucru acolo, dar în momentul când ne-am sărutat a fost magic.

A făcut amor cu un bărbat în Budapesta și acum se simte oribil. Ce a pățit tânăra

Citeste si: Bacău: Trei bărbaţi, suspectaţi că au racolat trei minore pe care le-au obligat să se prostitueze şi să cerşească, reţinuţi! Bărbaţii le-au aplicat deseori corecţii fizice victimelor, nemulţumiţi de banii încasaţi

Am schimbat numerele de telefon și m-a contactat imediat ce am ajuns acasă. Ar fi trebuit să-l ignor într-adevăr, însă nu am putut.

„Să fac dragoste cu el a fost uimitor”

Să fac dragoste cu el a fost uimitor. Nu este doar faptul că este cineva nou, ci îi pasă dacă mă simt bine și eu. Acum mă strecor să-l văd cât de des pot.

A făcut amor cu un bărbat în Budapesta și acum se simte oribil. Ce a pățit tânăra

Citeste si: Balonul de Aur va fi decernat în 2 decembrie, la Paris. Ceremonia va include un nou premiu, pentru cel mai bun portar

Iubitul meu și cu mine suntem împreună de trei ani și am vorbit despre căsătorie anul viitor. Am 26 de ani și el are 29. Chiar nu știu ce să fac”, a spus femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si