„Oamenii încă mor, rata de infectare este încă foarte ridicată, Nu știu ce va fi peste alte 30 de zile”, a declarat guvernatorul Gary Herbert, potrivit PBS Utah.

Herbert i-a criticat pe cei care nu poartă mască de protecție, mai ales pe părinții care nu le spun copiilor lor cât de importantă este această măsură de siguranță.
„Nu este vorba despre medicină. Este bun-simț și arată respectul pe care îl ai pentru cei din jur”, a spus guvernatorul statului Utah.

Dezastru în școlile din Germania! Numărul cazurilor de coronavirus a explodat

Cel puţin 41 dintre cele 825 de şcoli din Berlin (aproximativ 4,5%) au raportat cazuri de coronavirus în rândul profesorilor sau al elevilor în primele două săptămâni de la începerea cursului după vacanţa de vară, potrivit ziarului Berliner Zeitung, citat de EFE.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: Care sunt județele cu cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Regiunea Moldova urcă în top

37 de şcoli au plasat în carantină o parte dintre elevi, profesori, sau din ambele categorii, în urma descoperirii a cel puţin un caz de infectare în comunitatea şcolară.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si