A fost dezvaluit secretul cartofilor prajiti de la McDonald's. Uite cum poti sa ii faci la tine acasa
Lantul de restaurante fast-food McDonald's a fost întotdeauna în vizorul consumatorilor sai, mai ales pentru faptul ca nu divulga usor metodele prin care prepara hrana servita clientilor. Pentru prima data cei de la McDonald's dezvaluie cum sunt pregatiti cartofii prajiti.
Scott Gibson, care lucreaza la un restaurant McDonald's din Canada, a explicat toate procesele prin care trec cartofii restaurantelor devenite foarte populare în întreaga lume pâna a ajunge la forma finala la care sunt
serviti clientilor, scrie tabloidul britanic Daily Mail.
Cu ajutorul unui film de prezentare, Gibson explica pas cu pas ce traseu urmeaza cartofii, înca de la culegerea lor si pâna la ultima etapa, în care sunt prajiti.
Este cunoscut faptul ca restaurantele McDonald's au pastrat întotdeauna un grad ridicat de discretie atunci când a venit vorba de preparatele lor, iar acest lucru a generat foarte multe critici din partea consumatorilor sai.
Prima etapa din procesul de preparare a cartofilor prajiti începe la fermele familiei Levesque, una dintre locatiile din care McDonald's îsi procura cartofii. Acestia sunt culesi si alesi, dupa care sunt transportati la un depozit unde sunt spalati si dezinfectati, pentru a înlatura resturile de pamânt.
"Am primit foarte multe întrebari despre cum preparam cartofii nostrii prajiti, asa ca am decis sa aratam lumii întregi fiecare etapa prin care trec pâna a ajunge la consumatori", spune Scott Gibson.
Videoclipul cu o durata de cinci minute arata procesul prin care trec cartofii.

Scott Gibson, care lucreaza la un restaurant McDonald's din Canada, a explicat toate procesele prin care trec cartofii restaurantelor devenite foarte populare în întreaga lume pâna a ajunge la forma finala la care sunt serviti clientilor, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Cu ajutorul unui film de prezentare, Gibson explica pas cu pas ce traseu urmeaza cartofii, înca de la culegerea lor si pâna la ultima etapa, în care sunt prajiti.

Este cunoscut faptul ca restaurantele McDonald's au pastrat întotdeauna un grad ridicat de discretie atunci când a venit vorba de preparatele lor, iar acest lucru a generat foarte multe critici din partea consumatorilor sai. Prima etapa din procesul de preparare a cartofilor prajiti începe la fermele familiei Levesque, una dintre locatiile din care McDonald's îsi procura cartofii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Acestia sunt culesi si alesi, dupa care sunt transportati la un depozit unde sunt spalati si dezinfectati, pentru a înlatura resturile de pamânt."Am primit foarte multe întrebari despre cum preparam cartofii nostrii prajiti, asa ca am decis sa aratam lumii întregi fiecare etapa prin care trec pâna a ajunge la consumatori", spune Scott Gibson.

Videoclipul cu o durata de cinci minute arata procesul prin care trec cartofii.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si