Această actriță câștigătoare a premiului Oscar și-a găsit faima pe scena londoneză de teatru și film în anii șaizeci, înainte de a lua cu asalt Hollywood-ul.

Citește și: Actrița de 63 de ani care a câștigat din senin un Oscar a început să piardă bani după ce a primit statueta de aur

Timp de 15 ani, ea a jucat rolul unui detectiv de televiziune dur, iar mai târziu și-a schimbat insigna cu o "coroană", după ce a fost făcută de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii Doamnă (Dame), echivalentul nobiliar

al lui Sir.

Citește și: VIDEO- Actorul Johhny Depp, găsit inconștient în camera de hotel din Budapesta

Pe lângă talentele sale de actorie, este cunoscută pentru frumusețea ei naturală iar, în 2014, a devenit ambasador al mărcii de cosmetice L'Oréal, la vârsta înaintată de 69 de ani, scrie Daily Mail.

Cine este actrița de la Hollywood?

Are Oscarul și cinci Globuri de Aur

Actrița de la Hollywood cu multiple premii, de nerecunoscut. Ai ghicit cine e?

Ei bine, este nimeni alta decât celebra Helen Mirren, în vârstă de 78 de ani, care joacă acum rolul fostului prim-ministru israelian Golda Meir în noul film "Golda".

Printre premiile sale competitive majore, Helen Mirren a câștigat un premiu Oscar, patru premii BAFTA, trei premii Globul de Aur, cinci premii Emmy și un premiu Tony.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Actrița arată de nerecunoscut în trailerul care a fost lansat marți, în timp ce poartă proteze faciale și o perucă gri.

Filmul prezintă deciziile controversate pe care femeia politician le-a luat în timpul apogeului Războiului Yom Kippur din 1973, în care țara ei a suferit pierderi uriașe într-un război cu mai multe state arabe.

Dame Helen Mirren a spus anterior despre rol: „Golda Meir a fost un lider formidabil, intransigent și puternic.

Este o mare provocare să o portretizezi în cel mai dificil moment al vieții sale extraordinare. Sper doar să-i fac dreptate!"

Citește și: Matt Damon i-a pus o singură condiție soției ca să joace în "Oppenheimer", cel mai așteptat film al verii. "Am vrut să renunț la Hollywood"

Regizorul filmului a adăugat: „Sunt de multă vreme un admirator al marii Helen Mirren. S-a transfigurat atât de strălucit în personajul Goldei Meir- cu un talent, inteligență, profunzime și emoție incredibile, făcând dreptate bogăției și complexității acestei femei incredibile"

Cu toate acestea, apariția lui Helen Mirren în film nu a venit fără controverse- ea a fost supusă unui torent de atacuri pentru că a portretizat singura femeie lider a Israelului.

Cine este Helen Mirren  

Helen Mirren (născută Mironoff, 26 iulie 1945 la Londra) este o actriță britanică de film, laureată a premiului Oscar pentru rolul reginei Elisabeta a Angliei.

Helen Mirren, detinatoare a 44 de nominalizari la diferite festivaluri cinematografice de prestigiu, a 63 de premii de specialitate si a marelui premiu OSCAR/ 2007 pentru interpretarea rolului principal din filmul The Queen.

Actrița a fost recompensată cu o stea pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Helen Mirren, un nou rol decisiv la Hollywood

Helen Mirren, un nou rol decisiv la Hollywood

Helen Mirren, un nou rol decisiv la Hollywood

Helen Mirren

Helen Mirren, câștigătoare de Oscar

Helen Mirren, câștigătoare de Oscar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si