Tânăra roșcată a dezvăluit faptul că vrea să cunoască fiecare concurent, dar în special pe Robert, pe care l-a și chemat în camera roșie.

Aisa este noua concurentă din ”Casa Iubirii”

Tânăra în vârstă de 26 de ani lucrează în vânzări, este fost model internațional, este din Botoșani, dar de șapte ani locuiește în Cluj.

Citește și: O nouă concurentă și-a făcut apariția în ”Casa Iubirii”. Cum vor reacționa băieții

"Știu că mă vedeți și mă auziți, sper să fiu o surpriză plăcută! Probabil vreți să aflați mai multe, dar oare sunteți pregătiți? Băieți, am venit cu gândul să vă cunosc pe toți, dar cineva mi-a atras în mod special atenția. Te aștept în camera roșie!",  a spus Aisa în camera roșie, potrivit kanald.ro.

Patrick și-a serbat ziua de naștere în Casa Iubirii. Ce cadou a primit din partea iubitei sale

Patrick a fost sărbătoritul zilei, iar iubita sa i-a pregătit o surpriză de proporții. Nu doar Nona a venit cu cadouri, ci și Emma.

Citește și: Patrick și-a serbat ziua de naștere în Casa Iubirii. Ce cadou a primit din partea iubitei sale

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nona și Emma au mers în casa băieților cu două torturi și cu multă voie bună pentru a-l sărbători pe Patrick.

Citește și: Gală fără eliminare a emisiunii ”Casa Iubirii”. Cine a câșticat cecul în valoare de 5.000 de lei

Patrick a primit din partea iubitei sale un lanț de aur, ce a stârnit invidia și surprinderea fetelor. Nona i-a compus și o poezie iubitului său, poezia ce a adus lacrimi în ochii acesteia.

Citește și: Discuții aprinse în Casa Iubirii: „ Eu toată ediția am plâns, am fost supărată și nu accept din partea niciunui băiat să spună că suferința mea a fost mai puțină decât cea a Emmei”

Patricia susține că Nona a venit cu un cadou nepotrivit și mult prea prețios pentru doar două luni de relație. Bianca este de părere că Emma i-a oferit un cadou mult mai personal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si