Alexandra Ivanov ar fi împlinit astăzi, 11 septembrie, 26 de ani. Familia tinerei încă este în stare de șoc, iar cei trei copii pe care Alexandra i-a lăsat în urmă, încă o caută pe mama lor. Pe data de 18 august, Alexandra trimitea mesaje mamei și soțului său de pe patul de spital, spunând că nu mai are aer și că nu mai poate să suporte durerea. 

”Criminalii ăștia cu diplomă mi-au luat această șansă”

Dimineața, Alexandra a fost mutată la Terapie Intensivă, iar la scurt timp a făcut un stop cardiorespirator și nu a putut fi salvată în ciuda manevrelor de resuscitare. O lume întreagă a fost revoltată de acest caz, care de altfel nu este singurul.

Citește și: EXCLUSIV- Mama tinerei care a murit însărcinată la 25 de ani, deranjată de nepăsarea din sistemul medical: ”Îmi doresc să nu fie în zadar sacrificiul Alexandrei. În locul ei poate fi oricine, mamă, fiică, soră”

Fratele Alexandrei, Vlad Miron a postat pe Facebook un mesaj emoționant.

Alexandra Ivanov ar fi împlinit astăzi, 11 septembrie, 26 de ani.

Alexandra Ivanov ar fi împlinit astăzi, 11 septembrie, 26 de ani.

[Sursa foto: Alexandra Ivanov - Facebook]

”Offf scumpa mea surioară. Astăzi trebuia să îți spun ”La mulți ani!”, dar din păcate criminalii ăștia cu diplomă mi-au luat această șansă! Acum pot să zic doar ”Dumnezeu să te ierte” și să știi că mă voi ține de promisiune! Să știi că ai lăsat un gol imens în sufletele noastre”,

a scris Vlad Miron.

Avocatul familiei cere o măsură mai drastică pentru medicul de gardă

Între timp, avocata familiei, Gianina Vera Poroșnicu a declarat pentru BotosaniNews că rezultatele expertizei medico-legale vor influența semnificativ următorii pași ai organelor de anchetă și, totodată, strategiile părților. De asemenea, avocata spune că în cazul Marianei Pitrop, medicul de gardă care are calitatea de suspect ar trebui luată o măsură mai drastică, respectiv să fie arestată preventiv.

Altfel, din libertatea ar putea influența ceilalți martori.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cum a murit cu zile mama însărcinată de 25 de ani din Botoșani? Alexandra a trecut prin chinuri groznice mai bine de 8 ore pe patul de spital

Alexandra Ivanov, tânăra mamă moartă la maternitatea din Botoșani și-ar fi sărbătorit astăzi ziua de naștere. În locul urărilor, familia Alexandrei se roagă pentru ea și luptă pentru a-i face dreptate.

Alexandra Ivanov, tânăra mamă moartă la maternitatea din Botoșani și-ar fi sărbătorit astăzi ziua de naștere. În locul urărilor, familia Alexandrei se roagă pentru ea și luptă pentru a-i face dreptate.

[Sursa foto: Alexandra Ivanov - Facebook]

”Cu siguranță că anchetatorii recurg la opinii de specialitate și la fel vor proceda și părțile implicate, inclusiv familia Alexandrei Ivanov. Noi ne vom baza, la nevoie, pe experți recunoscuți pentru competență și probitate profesională, dar nu aș vrea să anticipez, în stadiul actual al anchetei. Așa cum știți, mulți dintre acești specialiști profesează în marile centre universitare, dar există profesioniști foarte buni și în alte orașe. Aș face o ultimă observație: în cauzele cu o asemenea rezonanță socială, se recurge frecvent la experți din alte zone ale țării, pentru că ei sunt mai puțin expuși eventualelor presiuni din partea diverșilor factori locali interesați”,  a spus Gianina Vera Poroșnicu.

”Sunt mamă și mă doare”

Mama Alexandrei Ivanov a vorbit  în exclusivitate pentru stirilekanald.ro  despre orele petrecute în spital de Alexandra, dar și despre faptul că își dorește să meargă mai departe pentru a-i putea crește pe copiii tinerei.

Citește și: EXCLUSIV: ”S-a dus singură la spital și apoi a venit între patru scânduri”. Familia tinerei gravide, moartă cu zile în spitalul din Botoșani cere dreptate

”Îmi doresc să nu fie în zadar sacrificiul Alexandrei. În locul ei poate fi oricine, mamă, fiică, soră... Trebuie ca pe viitor să putem să mergem mai departe. Sunt mamă și mă doare, e fata mea totuși. Eu atunci eram de servici, eram de gardă, am și eu responsabilitățile mele, nu poți...nici nu m-am gândit o clipă că se poate întâmpla așa ceva, pentru că și eu tot în spital lucrez. La mine sunt trei copii, dar un copil trebuie să plângă, să nu doarmă, dar stau toată noaptea lângă dânsul, îi fac orice, chem medicul, eu nu îmi pot permite să îmi părăsesc locul de muncă, dar dacă știam chemam pe cineva de acasă la orice oră. E vorba de experiență. Eu când am născut nici nu am avut medic curant. Nu știu ce să zic. N-aș mai spune dacă, dacă ăsta deja este acum tardiv și ne facem rău. O luăm și pe partea cealaltă. Eu atâta vreau să zic și vreau să o spun la oricine, și am spus-o, poate finalul era același, poate atâta a fost, să zicem”,   a spus Doina Miron.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Alexandra Ivanov

Alexandra Ivanov

[Sursa foto: Alexandra Ivanov - Facebook]

”Nu-și mai are rost dacă. O să spună anchetatorii concluziile. Eu conștientizez că o să fie și momente mai grele, de exemplu o să fie ziua mamei, dar eu o să le ofer lor poate ce nu i-am oferit ei când era copil, adică nu o să fac cu greutate ceea ce fac. Am și ginerele, și el este copil, nu are părinți, are doar un frate. Trebuie să fiu părinte și pentru el, trebuie să îi alin și lui cumva supărările, să-l sprijin”,   a concluzionat mama Alexandrei.

Astăzi va avea loc și o întâlnire în fața maternității și a prefecturii din Botoșani în amintirea Alexandrei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si