Arsenium, cunoscut și sub numele său real Arsenie Todiraș, a fost invitatul special al emisiunii matinale "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat", difuzată simultan pe Kanal D2 și Radio Impuls, de la ora 07:00.

Citește și: Sasha Lopez, unul dintre cei mai cunoscuți DJ si producători muzicali, dezvăluiri în emisiunea “Invitatul de 12”, difuzată simultan la Kanal D2 si Radio Impuls

Fostul membru al celebrei trupe O-Zone a lipsit o lungă perioada din România, fapt explicat de numeroasele sale concerte susținute în întreaga lume. Cu toate acestea, există un motiv suplimentar al acestei absente. Artistul își descrie viața sa ca fiind "nomadă", acesta iubind călătoriile. Recent, și-a achiziționat o casă în una dintre stațiunile preferate ale românilor, în Turcia.

Citește și: Începând din 10 iulie, noutăți în grilele de vară ale Kanal D si Kanal D2

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Am stat in Antalya un an și jumătate, doi ani. Mi-am luat si casa acolo, pe malul marii si când am timp oricum plec. Fac naveta, plec si stau la mare...In

Paris am stat un pic, am stat in Milano si in Bologna am stat trei ani...Simt nevoia sa am un singur loc, dar cred ca depinde de o singură persoana ca sa stai într-un singur loc", a povestit Arsenium la "Dimineața pe doi cu Greeg si Cernat".

Ce a transmis cunoscutul artist

Cu nostalgie, cunoscutul artist moldovean a rememorat perioada de început a trupei O-Zone.

Cel care i-a descoperit și sprijinit în țara noastră a fost regretatul om de radio Andrei Gheorghe. Chiar dacă drumurile membrilor trupei s-au separat în prezent, cei trei păstrează legătura.

Citește și: Eneli, povestea succesului în muzică, spusă la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat": “Nu o să uit niciodată trenul de cinci și jumătate dimineața…”

"O-Zone exista in Republica Moldova in alta formula. Dan (n.r. Balan) făcuse alte piese, era alt proiect... El a vrut sa treacă la alt nivel si ne-a găsit pe noi, ne-a contactat, ne-am găsit la profesoara mea de canto. Am cantat, l-am găsit si pe Radu (n.r. Sirbu), ne-am unit si am plecat spre România. In România prima piesa nu a mers. Suntem fiecare cu treburile lor. Nu prea ne vedem, dar vorbim. Daca ne trebuie ceva, suntem in legătura", a adăugat Arsenium.

Fanii emisiunii matinale "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat" au avut ocazia să asculte cea mai recentă piesă a artistului, intitulată "Bella Hadid come to Madrid", care a acumulat deja sute de mii de vizualizări pe YouTube.

Citește și: Secretul unei vieți fericite: Noi descoperiri importante făcute de cercetători


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si