Ea a declarat ca nu se astepta la asta si ca totul este o conspiratie a baietilor pentru a elimina fetele din echipa si ca ea nu este cu nimic mai prejos decat baietii. Desi acestia au incercat sa ii explice ca decizia vine numai pe criterii sportive, nu a fost cale sa o convinga pe Belbi ca lucrurile stau asa.

Ei bine, acum avem si dovada ca nominalizarile au fost facute corect.

Un clasament intocmit de un fan pe ultimele doua saptamani de concurs arata ca fetele din echipa Faimosilor au adus cele mai putine puncte echipei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Clasamentul arata ca Valdimir Draghia are 17 victorii, la fel ca si Catalin Cazacu, urmati de Valentin cu 15 si de Giani Kirita cu 12. Urmeaza fetele cu Larisa si Diana belbita la egalitate cu cate 10 victorii si ultima din clasament este Geanina cu 4 puncte aduse echipei.

Probabil daca ar vedea acest clasament, Diana Belbita ar intelege ca baietii nu au nicio rautate si ca nominalizarile au fost facute cat se poate de corect. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si