Gabriela Firea a anuţat în urmă cu două zile că a avut probleme de sănătate. A făcut acest lucru printr-o postare în care mulţumeşte doctorilor de la Spialul Colentina şi Cantacuzino, unde a fost operată printr-o intervenţie laparoscopică. Gabriela Firea a avut o afecţiune gastro-intestinală acută.

”Unele încercări care apar în calea vieţii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depăşite de unul singur.

Dumnezeu ne ajută să fim înconjuraţi de oameni care să ne ridice. Mulţumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă. Mulţumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino şi Colentina. Am ştiut că sunteţi la fel de buni ca orice centru medical european şi nu am greşit având încredere în Dumneavoastră. Mulţumesc familiei mele şi prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervenţiile şi tratamentele, m-au pus pe picioare", a scris, duminică, Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Astrologul Ioan Burculet a prevăzut probleme pentru Gabriela Firea

Previziunea astrologului Ioan Burculeţ despre Gabriela Firea! Ce a spus în toamna lui 2018

În noiembrie 2018, atunci când Gabriela Firea era în plin scandal cu liderul PSD Liviu Dragnea, specialistul în astrologie Ioan Burculeţ făcea o previziune privind cariera primarului Capitalei, dar vorbea şi despre starea ei de sănătate de la începutul acestui an.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Toate scandalurile de imagine în care a fost implicată şi stările afectivo-emoţionale, aveau să marcheze un an astrologic greoi prin care practic destinul ei avea să o aducă faţă în faţă cu problemele manifestate din trecut şi care, aici şi acum, încep să îşi pună amprenta până la final de an 2018 dar şi în primul trimestru al anului 2019", a precizat Ioan Burculeţ în previziunea sa din toamna anului trecut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si