Gheorghe Dincă a fost arestat pentru 30 de zile.
Când a fost întrebat despre osemintele găsite avocatul a explicat că, din punctul de vedere al lui Dincă nu sunt de natură umană, fiind explicabile prin faptul că deține câini, cărora le-a dat oase de altă natură.

Citeste si: Ce au găsit scafandrii în lacul de lână casa criminalului

Citeste si: Scafandrii, chemați să caute în lacul din apropierea casei criminalului din Caracal

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acuzatul spune că în perioada în care a dispărut Alexandra, el a fost la piață, apoi a revenit la domiciliu unde a desfășurat o activitate de tinichigerie.
De asemenea, el a negat că bijuteriile găsite ar fi al fetelor, insistând că sunt fake-uri, pe care el le colecționează.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile! Ce pasiunu avea bărbatul din Caracal

Citeste si: Protest anunţat în această seară în Piaţa Victoriei: „Pentru Alexandra. Împotriva unui stat nepăsător!”

"Din perspectiva inculpatului, cum a descris această perioadă, nu există vreo activitate infracțională", a spus avocatul din oficiu desemnat de Baroul Dolj să-l apere pe Dincă.

"Sunt niște indicii care s-ar putea ridica la nivel de probe.

(…) Eu, ca avocat, sunt obligat să-I acord apărarea pe care dânsul înțelege să o formuleze. Înțeleg că mai sunt niște proceduri în cursul zile de astăzi", a mai spus apărătorul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si