Lorena a fost acuzată de victimizare, iar lacrimile ei nu au un motiv întemeiat. Concurenta l-a pus la zid pe Radu.

Radu s-a săturat de lacrimile Lorenei

Lorena simte că nu este înțeleasă, iar faptul că băieții nu au fost atenți la explicațiile sale, au făcut-o să răbufnească.

Citește și: Gelozie în Casa Iubirii. Controverse după un mic gest făcut de doi concurenți

Totul a început de la comportamentul Lorenei față de Ambra. Aceasta a fost acuzată că la hotel este mult mai apropiată de ea, iar în emisiune este distantă.

Radu nu s-a lăsat impresionat de lacrimile Lorenei, ba mai mult, crede că se preface

„Votați pe cine vreți, asta am spus-o și ieri, dar eu nu am plâns din cauza unui simplu vot. Pur și simplu, eu sunt o fire foarte diferită față de persoanele pe care le am în jurul meu și eu sunt foarte sensibilă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Andreea Mantea, prezentatoarea “Casa iubirii”, Ilinca Vandici, amfitrioana “Bravo, ai stil!”, și Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Dogan Media Internațional, printre femeile de succes premiate aseară la Gala “The Face Awards by Avantaje”

Eu m-aș simți prost ca cineva să fie în camera roșie cu mine și să nu se simtă comod, să fiu eu vinovata stării lui neplăcute”,  

a spus Lorena, potrivit Kanald.ro.

„Nu am vrut să răspund, pentru că simțeam că voi începe să plâng și sunt sătulă să plâng și nu îmi place să plâng. M-am întors într-un fel, să dau spate fetelor, să nu iasă lacrimile. Tu m-ai întrebat de vreo două ori și m-am ridicat, pentru că nu am vrut să dau curs unei drame.

Citește și: Patricia a încins atmosfera în ”Casa Iubirii”. Concurenta a dansat pentru Radu

Ți-am răspuns urât, e adevărat, mi-am cerut scuze pentru asta, pentru că, în general, când eu sunt  nervoasă, nu știu să mă controlez și prefer să plec, să mă liniștesc, să pot să revin cu un răspuns”,   a mai spus Lorena.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si