A fost bătaie ca în filme pe o stradă din municipiul Sighetu Marmației. Mai mulți tineri și-au împărțit pumni și picioare, iar motivul pentru au recurs la asemenea gesturi este șocant.

Bătaie ca în filme, între mai mulți tineri, în Sighetu Marmației

Incidentul a avut loc pe strada Unirii din municipiul Sighetu Marmației. Mai mulți tineri au început să își împartă pumni și picioare, din cauza unui telefon.

Potrivit primelor informații, un tânăr a rămas fără telefon după ce, un altul i-ar fi sustras dispozitivul. Cu intenția de a se răzbuna și de a-și primi telefonul înapoi, băiatul și-ar fi adunat gașca și ar fi plecat în căutarea celui care i-a furat dispozitivul.

Citește și: Proceduri DGASPC schimbate de urgență în toată țara după cazul Alexandrei, fetița de 9 ani, ucisă în bătaie de propria mamă/ Raportul a fost finalizat

telefon

Motivul halucinant pentru care mai mulți tineri au ajuns să-și împartă pumni și picioare: un telefon

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De aici până la o bătaie ca în filme, a fost doar un pas.

Cei șase tineri care s-au bătut fără a se gândi la consecințe au fost observați de locuitorii unui bloc din zonă. Locatarii au alertat imediat autoritățile prin apel la 112, sesizând bătaia care se desfășoară în mijlocul străzii.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de încăierare, tulburarea liniștii și ordinii publice și loviri sau alte violențe.

masina de politie

Autoritățile au fost sesizate de locatarii din zonă

[Sursa foto: istockphotos]

Paznicul primăriei, bătut de edil, în Mehedinți

Paznicul unei primării din Mehedinți a fost luat la bătaie chiar de primar. Victima, în vârstă de 61 de ani, mărturisește că a fost luată prin surprindere, în timp ce era la serviciu, de edil. Bărbatul a declarat că primarul ar fi fost supărat din cauza faptului că acesta nu vrea să îl voteze la alegerile locale.

„Am fost de pază la primărie, a venit primarul beat şi m-a luat la bătaie că nu votez cu el”,   a declarat paznicul bătut de primar. 

„Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că la data de 14 martie a.c., ora 23.35, apelantul, in timp ce asigura paza unei unităţi administrativ-teritoriale ar fi fost agresat fizic de un bărbat de 49 ani”, au transmis autoritățile din Mehedinţi.

Bărbatul bătut a fost a ajuns la spital pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare. Autoritățile fac cercetări pentru infracțiunea de lovire sau alte agresiuni. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si