Importanta bauturilor digestive de Paste

Asa cum Craciunul este despre preparate din carne de porc, "vedeta" Pastelui este, in cele mai multe case, carnea de miel, care are un continut ridicat de grasime si colesterol, ceea ce o face foarte solicitanta pentru ficat si pancreas. Consumul de alcool reprezinta un stres suplimentar pentru organism, insa, daca alegi inteligent licorile pentru masa de Paste, vei scapa de senzatia de greutate si de supraplin pe care de obicei incercai sa o alungi cu ajutorul unor remedii pentru digestie.

O gama destul de larga de bauturi alcoolice digestive, potrivite in special dupa o masa copioasa, dar si inainte, poate ajuta stomacul, ficatul si pancreasul in procesul de "prelucrare" a tuturor delicateselor cu care te vei desfata in aceasta perioada.

Ce bauturi digestive sunt ideale la masa de Paste

Cele mai cunoscute digestive potrivite inainte de masa sunt cele cu gust placut, care deschid apetitul si pregatesc procesul de digestie. Deschide festinul traditional de Paste cu un pahar de lichior, vermut sau chiar de sampanie seaca pentru ca ouale inrosite, drobul de miel sau de pui si alte delicatese sa alunece mai usor, prevenind disconfortul digestiv.

Despre friptura de miel stii, probabil, deja ca se potriveste cu vinuri rosii taninoase si usor acide. La fel de importanta ca alegerea vinului este alegerea bauturilor digestive pe care le servesti dupa ce farfuriile au fost stranse.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un Martini aromat si usor, un pahar de coniac sau chiar un shot de tequila vor face minuni atunci simti ca ai depasit masura cu preparatele traditionale. Pentru cei care nu pot consuma alcool sec, exista si varianta de cocktailuri digestive- Aperol spritz sau Tequila Sunrise preprat cu tequila Don Julio- ori cea long drinks, care vor putea fi savurate in timp ce mai stai la povesti cu cei dragi.

Cel mai simplu si util pentru digestie este un Bloody Mary preparat cu Absolut Vodka, suc de rosii si sos Tabasco. Savurat dintr-un pahar inalt, acest cocktail digestiv va alunga cu siguranta senzatia de moleseala ce te cuprinde de obicei dupa o masa copioasa si va dezlega limbile pentru dialoguri savuroase.

Bauturi digestive si alte licori originale, de calitate garantata, gasiti pe FineStore, magazin online de bauturi alcoolice care a pregatit clientilor o multime de reduceri pentru perioada Pastelui. Tot de aici puteti comanda si cosuri cadou pentru persoane speciale, iar livrarea se va face direct la usa, prin curier, in timp util pentru ca produsele sa ajunga pe masa de Paste.

Spor la pregatiri si la cumparaturi!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si