Fapta mamei din Galați a îngrozit pe întreaga lume. Tânăra gălățeancă, care abia devenise mamă, este acum acuzată de omor calificat. Ea și-a ucis bebelușul abia născut lovindu-l în cap, după care l-a asfixiat.

Adolescenta a născut în propria locuință, apoi și-a ucis copilul. Nimeni nu știe de ce fata a recurs la acest gest îngrozitor, însă cum și-a văzut copilul, adolescenta l-a lovit de nenumărate ori cu obiecte contondente la nivelul capului, apoi l-a asfixiat.

Nou-născut, ucis de propria mamă. Tânăra are doar 17 ani

Potrivit primelor informații oferite de anchetatori, copilul a făcut născut viu și fără probleme medicale, însă agresiunile la care l-a supus mama i-au adus instant moartea.

bebeluș ucis de mamă

Citeste si: Focar de coronavirus la Craiova. 126 de persoane s-au infectat

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr de 28 de ani a murit după ce s-a izbit cu maşina de un copac

Citeste si: Se prelungește perioada de izolare! Anunțul pe care nimeni nu voia să-l audă

„Se reţine că în ziua de 03.08.2020, între orele 18.00-20.00, în timp ce inculpata C.I.V. se afla la domiciliul din localitatea Tălpigi/Ghidigeni/Galaţi, după ce a dat naştere unui făt viu şi viabil, a manifestat acte de violenţă asupra acestuia, respectiv lovituri active la nivelul capului cu/de corpuri contondente, suprimare şi tracţiune

la nivelul gurii, ceea ce a condus la instalarea decesului fătului", informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, scrie Mediafax.

Femeia este acum cercetată pentru omor calificat și va sta în arest preventiv pentru 30 de zile, la cererea procurorilor, acceptată de Tribunalul Galaţi.

Citeste si: Alexandra Stan, anunț uluitor pe Instagram: „M-am măritat”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si