Bianca s-a înscris la cel mai nou show matrimonial de la Kanal D „Casa iubirii” din dorința de a-și găsi marea dragoste și a-și întemeia o familie.

Planul brunetei s-a năruit în gala de duminică, când aceasta a fost eliminată din concurs. Bianca a avut un parcurs scurt, dar foarte intens, iar controversele în ceea ce o privește au fost la ordinea zilei. Colegii din competiție i-au adus totul felul de acuzații, inclusiv că este falsă și că jonglează cu doi băieți din Casă, Robert și Sorin.

A fost apropiată de amândoi, însă spune că are sentimente doar pentru unul singur.

Citeste si: Prima eliminare din “Casa iubirii”! Cine este noua concurentă care a intrat astăzi în competiția dragostei?

Bianca a fost invitată în emisiunea „Culisele iubirii”, emisiunea WOWbiz.ro, moderată de Bianca Comănici, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri legate de plecare sa, dar și despre viața sentimentală! 

Bianca de la Casa Iubirii, primele mărturisiri după ce a fost eliminată din competiție. Care este cu adevărat băiatul care i-a furat inima: „Se vedea chimia dintre noi doi”

Bianca a fost eliminată în gala de duminică din „Casa Iubirii” 

Bianca, în vârstă de 26 de ani, declară că nici acum nu-și poate reveni din șocul cauzat de plecarea ei din show-ul matrimonial. Vestea că a fost eliminată a picat ca un trăsnet, căci avea planuri mari pentru ea în cadrul emisiunii.

Totuși, tânăra spune că nu a putut să lege nicio prietenie cu niciuna dintre fetele din casă și este convinsă că a fost vorba despre invidie la mijloc.

La scurt timp după ce a părăsit competiția, Bianca a făcut o postare controversată, cu un șarpe, iar acum a dezvăluit pentru ce concurenți din Casa Iubirii era imaginea. 

„Kinga, Corina, de gemene nu aș putea spune același lucru, cred că ele doar au fost manipulate de Corina.  Fiind mai micuțe, ea mai matură, le-a luat cumva de partea ei. Dintre bărieți, Radu m-a suprins foarte tare, nu m-am așteptat.

L-am văzut ca pe un băiat bun și ulterior mi-am schimbat părerea despre el. Cred că doar și-a jucat cartea foarte bine”,  a afirmat Bianca, în exclusivitate la WOWbiz.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Mantea s-a îndrăgostit! Cine i-a furat inima prezentatoarei de la emisiunea Casa Iubirii: „M-am îndrăgostit, îl iubesc la nebunie” 

Robert, unul dintre băieții de care a fost foarte apropiată a fost și cel care a decis plecarea ei din competiție, deoarece în ultima gală nu a stat pe gânduri și s-a grăbit să o voteze spre eliminare. 

„Nu m-aș fi așteptat, chiar dacă eu l-am enervat și l-am adus în situația de a mă vota. Am vrut să văd cât de bărbat e până la final. Când iau o decizie vreau să fie cea corectă și am vrut să văd până unde merge. Am realizat în gală și nu regret”,   a mai declarat fosta concurentă în emisiunea „Culisele iubirii”. 

Bianca a fost acuzată de falsitate și că a „jonglat” cu Robert și Sorin

Bianca nu a vrut să spună tot ceea ce gândea, de teama de a nu răni pe nimeni.

Ei bine, acum ea crede că fix din acest motiv toți din casă s-au poziționat împotriva ei, ba chiar au acuzat-o că joacă un rol în cadrul competiției, iar în afară ar fi cu totul o altă persoană. Totuși, ea este convinsă că Sorin ar fi fost de partea ei și chiar își dorea ca el să o apere, atunci când toți ceilalți o puneau la zid. 

Citeste si: Primul sărut în Casa Iubirii! Cine sunt cei doi îndrăgostiți care formează un cuplu

„Dacă mă rezum la fete, la ele cred că a fost invidie și asta a dus la părerea asta. Eu sunt același om și în casă și afară. De multe ori nu am spus ce gândeam, pentru că nu am vrut să rănesc pe nimeni. Am fost mai tăcută, mai reținută și cred că și asta a dus la concluzia lor că eu sunt o persoană falsă. Nu vreau să rănesc și să fiu rănită și cred că fix eu am fost aia rănită când încercam să menajez alte persoane.

Cred că din casă nu a fost alături nimeni. Cred că dacă ar fi avut ocazia, Sorin mi-ar fi fost cel mai apropiat, dar interacțiunea noastră a fost destul de limitată, mai ales în primele zile. M-am simțit pusă la zid de fete și simțeam ca el să-mi ia apărarea. Ar fi fost omul potrivit la momentul respectiv. ar fi fost lângă mine”,  a mai precizat fosta concurentă. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Cine sunt concurenții de la Casa Iubirii care au înșelat în fostele relații

De asemenea, Bianca a fost acuzată că joacă la două capete, căci era foarte apropiată atât de Sorit, cât și de Robert. Totuși, ea a ținut să explice de ce s-a apropiat de ambii și care a fost cel pentru care ar fi putut dezvolta sentimente care, ulterior, să se transforme în dragoste. 

„Da, lucrul acesta chiar m-a durut. Eu am vrut, într-adevăr, să-l cunosc și pe Robert, dar, fără să-mi dau seama, eu mă îndreptam către Sorin. Nu știu cum să explic. Pe Robert nu am vrut să-l supăr. Îl vedeam ca pe un frate mai mare, ca pe un tată, un prieten, dar nu dezvoltam sentimente pentru el, sentimente de afecțiune care s-ar fi putut transforma în dragoste. Nu simțeam lucrul acesta și mi-am dorit să vină din ambele părți, să conștientizăm amândoi că nu ne potrivim.

Nu-mi oferea liniște, mă agita Robert. Simțeam că face gesturi forțate, doar pentru a nu mă lasa la altcineva și nu cred că erau din suflet gesturile lui. Cred că voia să pară cel mai bun din Casă, că el poate avea orice femeie, cred că asta a fost”,  a explicat Bianca. 

Bianca și-ar fi dorit să-l cunoască mai bine pe Sorin! Chiar i-a scris o scrisoare tânărului

Întrebată de Bianca Comănici dacă crede că relația lor ar fi evoluat dacă ar mai fi rămas în casă, răspunsul ei a fost unul categoric:   „Da, cred asta, pentru că se vedea chimia dintre noi doi”.   Ba chiar este convinsă că lui Sorin nu i-a picat deloc bine plecarea ei din „Casa Iubirii”:   „A vrut să-mi dea spațiul și cred că asta m-a atras, nu m-a grăbit deloc. Asta mă făcea să-l îndrăgesc pe zi ce trece tot mai mult. Eu pe Sorin l-am văzut destul de afectat de plecarea mea”. 

Citeste si: “Strada Speranței”, un serial de comedie urbană, te va face să râzi în hohote, în curând, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si