Pavel Sfera, care a aparut anul acesta si la show-ul „Romanii au talent” a dat un interviu publicatiei americane Orange County Register in care a marturisit ca asemanarea uluitoare cu Bono, solistul trupei U2, l-a transformat intr-un om bogat. Pavel este sosia lui Bono de circa 12 ani si a ajuns sa nu mai faca fata solicitarilor. El participa la evenimente in calitate de „Bono” pentru sume cuprinse intre 500$ si 10.000$,

in functie de durata si locul evenimentului. De asemenea, el face parte din 3 trupe de tip „U2 Tribute” din California, Nevada si Italia. Cel mai mare show l-a sustinut in fata a 20.000 oameni si a avut loc in Spania.

Pavel spune ca este o competitie acerba intre imitatorii lui Bono si ca sunt multi care canta mai bine decat el. „Cred insa ca sunt peste toti cand vine vorba de asemanarea fizica”, a spus romanul.
Pavel Sfera are 51 de ani si s-a nascut in fosta Republica Federativa Iugoslavia din ambii parinti romani. A crescut in Hawthorne, California. Avea 14 ani cand trupa U2 a debutat cu albumul „Boy” iar Sfera spune ca inca de atunci i s-a spus ca seamana cu solsitul trupei irlandeze. In 1987, cand s-a lansat albumul „Joshua Tree”, care a facut mare trupa U2, a hotarat sa se apuce de muzica.

A studiat pianul clasic, a luat lectii de canto insa nu a depasit nivelul de cantaret-amator.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A fost gondolier-cantaret si a fost solist intr-o trupa de restaurant. Pana la urma, in 2001, si-a luat inima in dinti si si-a trimis CV-ul la o agentie de management artistic. Imediat, telefoanele au inceput sa sune, iar dupa cativa ani a ajuns sa fie cel mai cunoscut "impersonator" al lui Bono. Pavel a aparut si in aceasta editie a emisiunii "Romanii au talent", imitandu-l pe Bono, aparitia lui fiind remarcata de presa din intreaga lume. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si