Momentul fericit pe care doi îndrăgostiți din Constanța ar fi trebuit să îl sărbătorească s-a încheiat la spital. Bărbatul de 85 de ani a fost înjunghiat de iubita sa mai tânără după ce cu o zi în urmă o ceruse în căsătorie.

Bărbat de 85 de ani înjunghiat de logodnică

Apelul la 112 a fost dat de un vecin care a auzit țipete din casa bărbatului.

Iubita bărbatului de 85 de anu venise în vizită, iar la un moment dat, iar după ceva timp între cei doi a început o ceartă. Potrivit cunoscuților, nu era pentru prima dată când cuplul se confrunta cu un scandal.

”Ieri a cerut-o în căsătorie. În timp ce ea vorbea cu mine, moșul a sunat-o și i-a spus că o ia de nevastă”, spune un vecin, potrivit Antena 3 CNN. 

Citește și: VIDEO- Jaf urmat de crimă! Doi indivizi, căutați de polițiștii din Botoșani după ce au bătut, jefuit și ucis un bătrân

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii spun că cei doi ar fi consumat alcool și după discuții în care s-au contrazis totul ar fi luat o altă întorsătură și partenera ar fi sărit la bătaie iar în cele din urmă l-a înjunghiat.

Bătrânul de 85 de ani atacat de iubită a fost dus la Spitalul Județean din Constanța iar medicii spun că bărbatul se află în afara oricărui pericol.

După fapta sa, logodnica bătrânului a fost audiată.

Citește și: Imagini rare din Coreea de Nord. Doi adolescenți încătușați în fața unui stadion plin de oameni și trimiși pentru 12 ani în lagăre de muncă

”Femeia a fost depistată și dusă la sediul unității de poliție pentru audieri. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Femeia a fost reținută de polițiști.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si