Trecutul amoros al lui Tavi Clonda, actualul soț al Gabrielei Cristea, o cuprinde în primul rând pe Valentina, o tânără cu care solistul a avut o legătură serioasă, vreme de câțiva ani, chiar înainte să se implice în idila cu celebra prezentatoare tv. Mult timp îndrăgostiți, Tavi și Valentina păreau genul de cuplu care își va împlini relația la altar, așa cum considerau mai toți apropiații celor doi. 

Citeste si: Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit religios. Imagini fabuloase de la nuntă

După despărțirea de Valentina, Tavi a ajuns în brațele Gabrielei Cristea, și ea venită după căsnicia ratată cu regretatul Marcel Toader, legătură care a costat-o pe vedetă și foarte mulți bani, conform propriilor declarații. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a Gabrielei Cristea. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În prezent, Valentina se ocupă de o firmă de organizare de evenimente, unde este manager, fosta iubita a lui Tavi Clonda postând diverse imagini cu ea în ipostaze sexy.

Interesant este și faptul că, în ciuda despărțirii de actualul soț al Gabrielei Cristea, Valentina a păstrat pe contul ei de socializare o mulțime de fotografii cu fostul iubit, din vremurile în care totul era bine și frumos între ei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si