Din accesoriile nelipsite pentru sezonul rece fac parte si caciulile, care se integreaza de minune in tinutele pentru iarna. Pe langa faptul ca o caciula trebuie sa fie calduroasa, ai nevoie de un model cu un design placut, care sa se potriveasca cu majoritatea outfiturilor pe care le porti. Ti se pare ca nu-ti sta bine cand porti caciula? Cel mai probabil ai ales un model nepotrivit, care nu iti avantajeaza trasaturile.

Descopera cum alegi caciula perfecta, in functie de forma fetei, din articolul pe care ti l-am pregatit!

Caciuli pentru fata triunghiulara

Ai o frunte mai lata, pometi proeminenti si linie maxilara slab definita? O astfel de fata triunghiulara se termina cu o barbie ingusta, de aceea caciula trebuie aleasa cu atentie.

Pentru a achizitiona o caciula pentru fata triunghiulara, trebuie sa camuflezi fruntea lata. Modelele ideale de caciuli in acest caz sunt cele cu urechi, care echilibreaza din punct de vedere optic. Include in garderoba si caciuli fixe pe frunte, modele beanie sau caciuli cu cozoroc.

Caciuli pentru fata rotunda

Fata rotunda se face remarcata prin obraji proeminenti, barbie rotunjita si lungime si latime asemanatoare. Atunci cand esti in cautarea unei caciuli, vei fi nevoita sa creezi un efect de subtiere a fetei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Printre modelele care avantajeaza o fata rotunda se inscriu caciulile asimetrice si cele din lana, care nu vin prea fixe pe frunte. Evita modelele rotunde, care accentueaza si mai mult forma rotunda a fetei.

Caciuli pentru fata dreptunghiulara

O fata dreptunghiulara este ingusta, lunga, cu o frunte inalta. Nu stii ce caciula sa porti in sezonul rece? Asigura-te ca modelul ales iti scurteaza fata si mascheaza partea superioara a fruntii.

Caciulile perfecte pentru tine trebuie sa se suprapuna pe frunte. Mai mult, iti vor veni bine caciulile mari, cu blana si caciulile cu urechi.

Caciuli pentru fata patrata

Fata patrata are un maxilar proeminent, o frunte plata si pometii lati. De aceea, este indicat sa porti caciuli care ingusteaza optic fata si subtiaza trasaturile. Poarta caciuli cu ciucuri, inalte, care prelungesc fata si palarii cu bor lat, din fetru.

Lasa deoparte caciulile fixe, tricotate sau modelele beanie, care evidentiaza suplimentar forma patrata a fetei.

Caciuli pentru fata ovala

Fata ovala are o forma simetrica, motiv pentru care poti alege aproape orice tip de caciula. Nu trebuie decat sa te feresti de caciulile care intind prea mult fata, astfel incat sa-ti pastrezi farmecul.

Caciuli pentru fata in forma de inima

Barbia ascutita, fruntea larga si maxilarul bine marcat reprezinta caracteristici ale fetelor in forma de inima. In acest caz, ai necoie de caciuli care sa acopere fruntea si sa rontujeasca, discret, partea inferioara a fetei.

Mizeaza pe purtarea caciulilor lejere si a sepcilor pentru baseball. Nu sunt potrivite caciulile largi si modelele mici, care pun in evidenta fruntea.

Tine cont de aceste sugestii si poarta caciulile potrivite, in functie de forma fetei tale! Inspira-te din colectia de incaltaminte si accesorii Columbia si alege caciulile care te reprezinta, pentru un look impecabil!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si