Episodul din această seară promite să aducă în prim-plan momente tensionate și dezvăluiri surprinzătoare care vor ține publicul cu sufletul la gură.

La prestigiosul colegiu Ataman, tensiunile sunt departe de a se risipi. După ce află că Emel a fost luată de serviciile sociale, Ömer, Asiye și Orhan sunt disperați și se străduiesc din răsputeri să o recupereze de la orfelinat. Între timp, Akif, dorind să petreacă timp alături de Süreyya, pune la cale un plan diabolic împotriva lui Yaman.

Însă, ucrurile nu merg deloc conform așteptărilor la colegiu, iar Ömer se trezește implicat într-o problemă spinoasă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Un hoț s-a dat drept manechin și a stat ore în șir în vitrina unui magazin cu o geantă în mână ca să poată fura după închidere- antena3.ro

Tolga, deși își ascunde suferința, încearcă să o ajute pe Yasmin în privința lui Mahir, în timp ce Șengül, într-o confruntare directă cu Orhan, va provoca un adevărat șoc în rândul invitaților la evenimentul organizat de clubul colegiului Ataman, dezvăluind adevăruri care vor schimba totul.

Citește și: Cum se pregătește Yiğit Koçak pentru rolul său, Ömer, din producția "Totul pentru familia mea"

Nu ratați un nou episod din „Totul pentru familia mea”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si