Citirea numerelor de înmatriculare

Așteptarea ca orice cameră să aibă capacitatea de a citi cu ușurință numerele de înmatriculare sau trăsăturile feței de la orice distanță ar fi o prima greșeală. Nu toate camerele sunt concepute la fel- unele sunt mai bine echipate pentru anumite funcții decât altele. Astfel, e bine să știi de la început ce anume ai nevoie de la cameră, pentru a te asigura că o achiziționezi pe cea potrivită nevoilor tale, înainte de a face această investiție. 

Citeste si: 177 de camere de monitorizare pentru prevenirea tăierilor au fost montate în păduri

Să crezi că softul de îmbunătățire al imaginii te va ajuta

Probabil ai văzut în multe filme cu polițiști sau detectivi scena în care o imagine sau filmare foarte pixelată e trecută printr-un program și îmbunătățită astfel încât să arate cele mai fine detalii. Asemenea lucru nu este posibil. Dacă camera de supraveghere pe care o achiziționezi nu are suficienți pixeli, atunci nu vei putea face mare lucru pentru a clarifica imaginea necesară posterior. Asigură-te că echipamentul tău are rezoluția dorită încă din început, pentru a evita aceste probleme mai târziu. 

Blocarea luminii infraroșii

Dacă vrei ca camerele de supraveghere de la a2t.ro să funcționeze în condiții optime chiar și pe întuneric sau lumină foarte scăzută, va trebui să te asiguri că sunt echipate cu LED-uri de lumină infraroșie- care nu este vizibilă pentru ochiul uman.

Deși spre exemplu vei intra intr-o încăpere care aparent e întunecată, dacă ai montat dispozitive de supraveghere cu infraroșu, camera de fapt e luminată, doar că nu e vizibil pentru ochii tăi. Astfel, e important să te asiguri că nu blochezi spațiul din jurul camerei, pentru a nu bloca lumina led cu infraroșu. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: De unde să achiziționezi materiale de construcții de calitate pentru construcția unei case

Să montezi singur sistemul de supraveghere

Cele mai multe greșeli de instalare a camerei se întâmplă persoanelor care încearcă să le instaleze singuri în loc să cheme un profesionist. Deși modalitatea de a le instala pare destul de simplă sau intuitivă, pot fi multe detalii tehnice de care tu nu ești conștient, așa că fă lucrul corect și lasă astfel de lucruri pe mâna profesioniștilor. 

Este relativ complex să te decizi asupra unei anumite camere și să decizi locul cel mai potrivit pentru instalarea acestora. Deși este mai costisitor, întotdeauna apeleazăla un specialist și nu ezita să te consulți chiar și cu firma de la care ai procurat sistemul pentru extra asistență. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si