Românii care se aflau aseară pe teritoriile județelor Galaţi, Tulcea şi Bucureşti au fost anunțați, prin alertă pe telefonul mobil despre dispariția lui Angelin, un copil în vârstă de 13 ani din Galaţi.

Citeste si: Avertizare meteo ANM de ploi torențiale și vânt puternic. Ce zone se vor confrunta cu vremea severă?

Între timp, adolescentul a fost găsit de polițiști în Gara de Nord din Capitală, la scurt timp de la avertismentul transmis de autorități.

Oamenii legii au fost sesizați de o femeie din Galați, că în jurul orei 12.30, fiul său vitreg, Angelin George Druțu, a plecat de acasă, în urma unei discuții telefonice avute cu tatăl său, aflat în străinătate şi nu a mai revenit. Se pare că cei doi s-ar fi certat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Un român a fost lovit de tren în Germania. Care este starea bărbatului după accidentul grav

"În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că minorul a cumpărat un bilet din gara CFR Galați și s-a urcat în trenul cu destinatia București, cu plecare la ora 14.45.  

A fost recunoscut de mama sa in urma vizionarii inregistrarilor video de pe camerele video.

A fost dat RO-Alert în București, dar și Tulcea", au transmis oamenii legii.

Angelin a fost găsit în Gara de Nord din București

Din fericire, adolescentul în vârstă de 13 ani a fost găsit în Gara de Nord din Capitală şi se află în custodia colegilor de la Poliția Transporturi.

"La data de 30 septembrie 2022, ora 16.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi de către o femeie, din municipiul Galaţi, despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 12:30, fiul său vitreg, Druţu Angelin George, de

13 ani, a plecat de la domiciliu, în urma unei discuţii telefonice avute cu tatăl său, aflat în străinătate, şi nu a mai revenit", au transmis reprezentanții Poliției Române.

Cine este Angelin, băiatul de 13 ani care a plecat din Galați după o ceartă cu tatăl. A fost găsit în urma mesajului Ro-Alert

Angelin a fost găsit în Gara de Nord din București

[Sursa foto: news.ro]

Citeste si: Două tramvaie s-au ciocnit vineri seara în București. Trei pasageri au fost răniți

Sistemul RO-Alert- Copil dispărut a fost lansat din luna mai de Guvern, în colaborare cu Poliţia Română, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă şi STS. Acest tip de alertă a mai fost dat şi în alte oraşe din ţară. Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) lansează mesajul după indicaţiile Poliţiei, în funcţie de informaţiile pe care le au despre copiii dispăruţi.

Citeste si: Detalii halucinante ies la iveală în cazul preotului Visarion Alexa: "M-a sunat pe videocall și era în duș"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si