De cand s-a intors acasa de la competitie, isi petrece tot timpul alaturi de baiatul sau, Mladin, in varsta de 8 ani. Iar celor doi le place cel mai mult sa alerge pe terenul de fotbal. Iata cum se distreaza impreuna!

Citeste si: Doliu în sportul MONDIAL! A murit la numai 26 de ani! "I s-a făcut rău în timpul antrenamentului!"- O lume întreagă îl plânge!

Ciprian Silasi este topit dupa Mladin, fiul sau. Razboinicul de la Exatlon a stat trei luni departe de familie, in Republica Dominicana, dar si acum, de cand s-a intors acasa, e mai mereu plecat. Cantaretul are multe spectacole. Insa, cum prinde un pic de timp liber este pe terenul de fotbal alaturi de baiatului lui de 8 ani. Cei doi au o relatie speciala, rad si glumesc mereu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Se dau câte 1.000 de lei pentru părinţii fiecărui copil nou-născut. Vezi care sunt CONDIŢIILE de acordare! Vestea uriașă a autorităților!

"Vrei, nu vrei poate si cel mic face o cariera in sport. Poate de fotbalist, doamne ajuta. Eu vad ca -i place f mult. Si daca va face performanta bravo lui, bravo noua ca nu tine doar de ambitie, tine de tot", spune Ciprian.

Cei doi se tachineaza, dar se si provoaca unul pe celalalt cand vine vorba de sport.

Pentru tata si fiu ziua perfecta este aceea in care se distreaza impreuna.

Citeste si: Se apropie vara asa ca trebuie sa iti iei un gratar ideal pentru zilele de sarbatoare! Uite ce modele recomanda specialistii!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si