Clotilde Armand are, impreuna cu sotul ei, Sergiu Moroianu, 4 case, dintre care 3 sunt inchiriate si reprezinta o buna sursa de venit. Cea mai interensata dintre ele este o adevarata „bijuterie”, situata chiar in vecinatatea Patriarhiei Romane.

Asa arata casa lui Clotilde Armand
Asa arata casa lui Clotilde Armand

Imobilul din sectorul 4 al Capitalei este o casa veche boiereasca, renovata in intregime si care in prezent are o valoare de piata de peste 250.000

euro. Vila are in jur de 250 mp si este inchiriata unei firme de relatii publice. Doar din aceasta casa, Clotilde si sotul ei au castigat anual aproape 27.000 euro. Din celelalte imobile, USR-ista a mai scos 10.000, respectiv 2.500 euro, fiind ocupate doar ocazional. Clotilde Armand si sotul ei locuiesc intr-o alta vila din sectorul 1, unde beneficiaza de tot confortul necesar.
Clotilde, alaturi de sotul ei, matematicianul Sergiu Moroianu
Clotilde, alaturi de sotul ei, matematicianul Sergiu Moroianu

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Clotilde Armand a condus mai multi ani o multinationala din postura de director general. Anul trecut, frantuzoaica a raportat castiguri de peste 40.000 lei pe luna. Sotii Clotilde Armand si Sergiu Moroianu detin zeci de hectare de teren in Dolj, dar si in Bucuresti, Arges sau Chisinau. USR-ista conduce un automobil de teren fabricat in 2005, are bijuterii si opere de arta de 11.000 euro si mai multe conturi deschise in tara si strainatate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si