Sunt anumiți nativi care nu sunt deloc potriviți pentru alți reprezentanți ai semnelor zodiacale, atunci când vine vorba de relații amoroase. Ești curios care sunt combinațiile de zodii toxice?

Ei bine, iată 6 combinații de zodii care nici nu ar trebui să încerce să se cupleze:

Leu ȘI Rac

Deși între Lei și Raci există o atracție puternică, o relație pe termen lung nu va funcționa niciodată.

Leul vrea siguranță într-o relație, în timp ce Racul va prefera să păstreze distanța dacă nu este absolut convins de sentimentele celuilalt. Relația va fi una cu multe scântei, cu certuri și contre la ordinea zilei.

Capricorn ȘI Vărsător

Capricornii și Vărsătorii au în comun determinarea de a obține ce își doresc, dar au și multe capitole la care nu se potrivesc deloc. Capricornii vor dedicare și siguranță, în timp ce Vărsătorii cer performanță, vor să vadă evoluție și rezultate.

Fecioară ȘI Gemeni

În cazul celor două zodii, lucrurile sunt cât se poate de simple. Fecioarele sunt practice și pragmatice, Gemenii sunt visători. Relația lor nu are nicio șansă să funcționeze.

Citește și: Horoscop de weekend pentru 24-25 august 2024: Este recomandat să eviți cheltuielile impulsive

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Citește și: Horoscopul zilnic pentru 26 august 2024: Ești gata să renunți la vechile obiceiuri și să adopți noi abordări

Balanță ȘI Taur

Balanțele și Taurii au foarte multe în comun, tocmai de de aceea sunt șanse mare să nu funcționează prea bine relația lor.

Amândoi sunt firi încăpățânate, înclinate spre estetic, iubitoare de frumos și foarte romantice. Totuși, gelozia Taurului o împiedică pe Balanță să fie sociabilă și să facă tot ce își dorește. Taurii vor să controleze și să știe tot!

Citește și: Fazele lunii în septembrie 2024: Când avem Luna Nouă și Luna Plină?

Scorpion ȘI Pești

Atât Scorpionul, cât și Peștii se bazează foarte mult pe emoții, doar că au modalități diferite de a le arăta. Scorpionii sunt focoși, dar nu vor să se exteriorizeze prea tare, în timp ce Peștii vor să vadă și să simtă tot timpul că sunt apreciați și iubiți.

Citește și: Horoscop septembrie 2024: Fii deschis la schimbări și profită de oportunitățile care ți se oferă

Săgetător ȘI Rac

În timp ce Racii se concentrează pe crearea unui cămin liniștit, Săgetătorii sunt interesați mai mult de socializare, de lărgirea cercului de prieteni și cunoștințe, vor să încerce lucruri noi, să exploreze tot timpul. Relația lor nu are șanse de reușită.

sursa foto: Shutterstock

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si