Planul cred că de revelion sună cam așa! Stăm în casă ca să nu facem COVID, ăsta e planul!

Citeste si: VIDEO- Sărbătorile de iarnă 2021. Bucureștiul, îmbrăcat în haine de sărbătoare: Decoruri spectaculoase în magazine și mall-uri

Ce planuri au românii de revelion?

Planuri multe, posibilitati putine. Cam asa arat pregatirile pentru revelion.In timp ce valul 5 al pandemiei bate la ușă, restaurantele sunt gata să-și primească oaspeții pentru a petrece o noapte dintre ani, mai atipică.

Și asta pentru că potrivit reglemetărilor actuale, petrecerea ar trebui să se încheie la ora 21.00, însă merită oare să scoatem din buzunar o sumă atât de mare pentru doar câteva ore?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Astfel de petreceri însă, momentan, sunt doar un vis căci potrivit ultimelor decizii ale Comitetului Național pentru Situații de Urgență, va trebui să spunem ,,La mulți ani 2022!,, la ora 20.59, iar la distracție vor putea lua parte numai cei cu certificat verde, însă nu și cei testați.

Această veste i-a cam întristat pe cei mai mulți, așa că au ales să petreacă anul acesta departe de restaurantele sau cluburile cu care erau obișnuiți!

Citeste si: VIDEO- Românii aleg să sărbătorească Crăciunul la All Inclusive

VIDEO- COVID-ul ne fură revelionul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si