Sfantul Haralambie a primit din partea lui Dumnezeu un dar foarte important, anume de a vindeca oamenii. Rugaciunile catre acesta ii apara de necazuri si ii ajuta sa scape de suferinta.

Rugaciunea catre Sfantul Haralambie

"Sfinte Mucenice Haralambie, primeste aceasta rugaciune pe care cu umilinta ti-o aducem si ne izbaveste din toate necazurile! Desi suntem bolnavi si nevrednici milostivirii tale pentru pacatele noastre cele multe si grele pe care le savarsim in tot timpul vietii noastre si in tot ceasul, totusi, cunoscand bunatatea ta cea mare pe care ai aratat-o celor ce te

cinstesc si celor ce se pocaiesc cu credinta intru numele Domnului, indraznim cu umilinta sa marturisim inaintea ta ca am gresit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fii mijlocitorul nostru catre preaputernicul Dumnezeu pentru iertarea pacatelor noastre, pentru izbavirea noastra de toate bolile si de toate primejdiile si pentru intarirea noastra in credinta cea adevarata. Amin!"- aceasta este rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti daca vrei sa te faci bine sau sa ceri ajutor de la Sfantul Haralambie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si