Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști muzicali din România. Încă de la începutul carierei sale muzicale, Culiță a reușit să își creeze o comunitate foarte strânsă pe rețelele sociale, comunitate din care fac parte oameni care îl respectă și apreciază enorm de mult pe artist.

La rândul său, Culiță Sterp își respectă și apreciază fanii și nu numai! El a dovedit recent că nu este obligatoriu să cunoască pe cineva ca să ajute.

Recent, el a publicat pe paginile sale de socializare clipulețe și poze cu totul și cu totul speciale. 

Citește și: Culiță Sterp, gest incredibil înainte de Crăciun! A dus copiii dintr-un centru de plasament în mall, unde le-a făcut toate poftele: „O să fiu în fiecare an cu drag”

Culiță Sterp s-a transformat în Moș Crăciun

Tânărul artist le-a făcut o imensă bucurie mai multor copii dintr-un centru de plasament. Culiță Sterp și Logodnica sa i-au dus pe cei mici într-un mall, unde le-au cumpărat diverse hăinuțe și au mers la film. În acest fel a reușit să pună pe fețele micuților niște zâmbete de neegalat în cuvinte.

Mai mult decât atât. Culiță Sterp i-a îndemnat pe cei ce își permit să facă același lucru, măcar acum, în prag de sărbători.

În acest fel ar putea și micuții amărâți să se bucure așa cum o face toată lumea în preajma Crăciunului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Culiță Sterp rămâne sub control judiciar

„Astăzi facem un pic pe Moș Crăciun sau pe Moș Nicolae. Mergem cu niște copii frumoși la mall să le cumpărăm ceva, și vă îndemnăm și pe voi, cei care puteți, să îi ajutați, ei sunt la o casă de copii din Turda. Este luna cadourilor, a sărbătorilor, vă îndemnăm să îi ajutați și nu doar pe ei, pe toți copiii care au nevoie acum și nu au și ei părinți.  Asta e cel mai important acum, să ai familia cu tine de sărbători. Dacă nu ai familia, măcar să fie cineva pe care consideri familie. Pentru ei, familiile lor sunt doamnele care au grijă de ei acolo”, a spus Culiță Sterp, în videoclipul postat pe YouTube.

După vizionarea filmului la cinematograf, artistul a încheiat episodul de pe Youtube cu o serie de mulțumiri. 

„Am terminat filmul. Vrem să vă mulțumim că v-ați uitat la noi. Pentru cei care vreți să mergeți la Turda și vreți să îi ajutați, o puteți face. Ei au niște cheltuieli destul de mari pentru curent, gaze, noi încercăm să îi ajutăm cu ce putem. O să vă lăsăm un cont și copilașii vă sunt recunoscători. O să fiu în fiecare an cu drag și mare bucurie”

, a adăugat Culiță Sterp la final.

Citește și: Getuța Sterp s-a dus într-o goană la mama Geta să îi dea vestea cea mare: "Sunt foarte fericită!" Mama Geta i-a pupat mâinile de fericire

Culiță Sterp își îndeamnă urmăritorii să fie și ei Moș Crăciun!

Culiță Sterp a notat în descrierea videoclipului de pe Yotube cum pot fi ajutați micuții din clipul său video în continuare de către cei care își permit să facă acest lucru.

„Urmăriți video de la început la sfârșit și faceți cunoștința cu acești copii minunati și talentați de la Casa de tip familial pentru copii “Lukas” din Turda! Fac acest video pt a vă îndemna și pe voi să ii ajutați cu cat puteți pt că au cheltuieli foarte mari doamnele cu ei mai ales de când s-a scumpit gazul și curentul! O să vă las un număr de cont și persoana de contact daca vreti să ii ajutați și voi, orice sumă este binevenită!”, a explicat Culiță Sterp pe Youtube.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Zile libere de Crăciun 2022 și Revelion 2023: Câte libere legale vom avea?

Cont: RO91BTRLRONCRT0589855601,  Titular Cont: Asociatia Resident SES, Persoana de contact: Daniela Constantinescu, Nr tel (0744) 246 970 Turda strada Curcubeului Nr 7. Mulțumiri speciale și asociației   Asociatia IULIA BODEA   că datorită lor am aflat de acești copii prin intermediul prietenului meu Andrei Razvan! Sărbători fericire tuturor!”, a precizat Culiță, în descrierea videoclipului.

Citește și: Vedetele, împărțite între Crăciun și Revelion


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si