Un conac al unui milionar grec misterios, care a fugit în toiul nopții din Marea Britanie în urmă cu șase ani, a fost lăsat de paragină și vandalizat de intruși necunoscuți.

Citește și: "Am câștigat 85 de milioane la loto, dar acum sunt miliardar". Singurul câștigător la loterie care a studiat greșelile celorlalți și le-a evitat

Imaginile realizate de un explorator urban arată casa luxoasă vandalizată cu graffiti, cu obiecte aruncate pe jos în fiecare cameră, în timp ce hainele ocupanților anteriori pot fi încă văzute pe cuiere.

Conacul era deținut de un magnat imobiliar grec Athanasios Tachmintzis, în vârstă de 73 de ani, cunoscut local sub numele de „Thanos”.

El a locuit acolo cu soția sa și copiii lor timp de mulți ani, dar a dispărut brusc într-o noapte și nu s-a mai întors.

Tatăl a cinci copii, Athanasios Tachmintzis, care deține proprietatea din 1999, a locuit acolo aproape două decenii cu cele două fiice ale sale și cel puțin unul dintre cei trei fii ai săi, dar nu este clar cine era în casă când a fost abandonată și părăsită.

Multă vreme proprietatea de lux a rămas "înghețată în timp", dar ulterior a fost invadată de diversi intruși.

Într-o noapte din 2017, în mod neașteptat, domnul Tachmintzis a fugit din conacul său, lăsând în urmă toate lucrurile sale, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În ciuda zvonurilor, potrivit cărora unul dintre fii ar fi rămas în conac, acesta a fost lăsat într-o stare foarte proastă. A fost nelocuită de șase ani și pagubele încep să se vadă asupra acestui frumos conac.

Pe aleea din față, pot fi văzute o serie de mașini ruginite, inclusiv un Bentley. Aceste imagini au fost surprinse de exploratorul urban Daniel Sims, 34 de ani, cunoscut online sub numele de Bearded Reality.

Daniel a fotografiat conacul din Hertfordshire, Anglia și și-a exprimat uimirea cu privire la situația misterioasă pe care a întâlnit-o.

"Se spunea că proprietarul a dus o viață atât de misterioasă, încât nimeni nu era sigur ce făcea în viața de zi cu zi – în ciuda faptului că trăia pe picior mare în casa lui luxoasă”, a spus Daniel.

„Se pare că Thanos s-a bucurat de stilul de viață al unui milionar din investițiile sale în „imobiliare”, ceea ce înseamnă că nu l-au văzut niciodată plecând la muncă, a susținut familia lui.

„A fost căsătorit timp de 32 de ani, înainte ca soția sa să moară din păcate de cancer în 2004. Cuplul avea cinci copii. „Se pare că Thanos era atât de îngrijorat de securitatea casei scumpe, încât a avut cândva paznici la poartă și a păstrat dobermanii pentru protecție.

Dar când a părăsit casa, nu pare să fi făcut niciun fel de aranjament pentru a-și proteja bunurile. După cum se poate vedea în imagini, casa arată dezolant în prezent.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„Au circulat zvonuri că un fiu al milionarului s-a întors să protejeze conacul și să lucreze la el, însă se pare că acest lucru nu a fost adevărat, poate pentru a împiedica oamenii să meargă la conac", mai spune exploratorul urban.

Conacul, abandonat de 6 ani

„Am constatat că ușile laterale erau larg deschise, permițând accesul complet la conac. A fost super șocant pentru mine să văd starea locului. Prejudiciul a fost uriaș".

„Exteriorul conacului este uimitor, pe niște terenuri frumoase, totuși, odată ce intri în conac și vezi deteriorarea a ceea ce a fost o casă mare, este nebunesc să vezi. O mulțime de articole valoroase și haine de designer au rămas acolo, dar puteți vedea că au avut loc jefuiri în masă și vandalism în ultimii ani".

Conacul a fost abandonat aproximativ din 2017, când proprietarul și fiicele lui au fugit în miezul nopții, nimeni nu pare să știe de ce. 

Sursa: Daily Mail


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si