Rac
Vei avea ceva probleme de cuplu odata cu aparitia Lunei-Capsuna. Ai impresia ca persoana iubita nu mai are aceeasi dragoste pentru tine ca la inceput, iar tu vei cauta sa compensezi aceasta nevoie de iubire cu altcineva. Totusi aceasta aventura nu se va termina foarte bine. Relatia ta va fi afectata de lipsa de loialitate si celelalte forme ale lipsei de respect.

Leu
Cateva probleme din trecut nu iti vor da pace si vei incepe sa te simti slab si vulnerabil.

Autodisciplina si maturitatea emotionala te vor ajuta sa treci peste. Incearca sa invingi aceste sentimente de vinovatie si sa nu te mai simti responsabil de ceea ce s-a intamplat acum mult timp. Persoana iubita te va ajuta sa invingi acest fenomen care iti expune ranile nevindecate ale trecutului. Incearca sa te deschizi fata de jumatatea ta si vei vedea ca impreuna veti invinge aceste fantome care te bantuie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Fecioara
Pentru tine, Luna in Sagetator te va ajuta sa te desprinzi de anumite persoane din trecut. In ultimul timp, ai inceput sa te gandesti din ce in ce mai mult la acestea, iar asta te face sa iti pierzi de multe ori echilibrul si sa nu te mai poti concentra asupra a ceea ce conteaza cu adevarat.

Gandeste-te doar la prezent si viitor. Ceea ce s-a terminat, s-a sfarsit dintr-un motiv. Aminteste-ti acest lucru ori de cate ori este nevoie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si