Balanta
Incepi sa te gandesti des la anumite conflicte care au avut loc in familie. Este posibil sa te simti speriat, tradat sau subestimat. Concepi un plan de razbunare care trebuie sa iti iasa cu orice pret. Totusi, aceasta impresie este doar un efect al Lunii Pline, iar tu vei regreta deciziile luate in aceasta perioada mai devreme sau mai tarziu. Incearca sa nu faci nimic prostesc in zilele urmatoare si sa iti asculti vocea ratiunii.

Scorpion
Faptele bune facute in ultima vreme incep sa se vada odata cu Luna-Capsuna. Karma incepe sa isi faca treaba, iar tu ai parte doar de succes pe toate planurile. Ai muncit greu ca sa obtii ceea ce iti doresti, iar acest lucru nu va trece neobservat. Incearca sa nu ignori beneficiile acestui fenomen si sa profiti de acesta in urmatoarele doua saptamani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sagetator
Fenomenul care va incepe pe 9 iunie iti va aduce o multime de suspiciuni. Incepi sa pui la indoiala deciziile luate in ultima perioada, chiar si marele pas de a ramane impreuna cu persoana iubita.

Daca ati avut cateva episoade mai grele, acest lucru nu inseamna ca iubirea care va leaga nu este adevarata. Incearca sa fii mai rabdator cu perechea ta, deoarece aceste lucruri se vor rezolva de la sine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si