Capricorn
Luna in Sagetator te va face din ce in ce mai anxios, iar acest lucru iti va aduce multe nopti albe. Te gandesti la cele mai rele scenarii posibile si crezi ca aceasta situatie nu se poate finaliza decat cu un pas decisiv. Incearca sa iti asculti mai mult ratiunea, deoarece vei regreta amarnic faptul ca ai fost impulsiv in relatiile cu cei din jur. Vei ramane fara nimeni in jur, fapt pe care cu siguranta nu ti-l doresti.

Varsator
Vei fi extrem de preocupat de munca in aceasta perioada si ii vei neglija pe cei dragi. Esti pus in situatia de a alege intre succes si familie. Vei trece prin multe momente de confuzie, insa intr-un final vei lua decizia corecta. Atunci cand alegi cu inima, nu ai cum sa dai gres.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Pesti
Luna te va face sa fii extrem de gelos in relatia de cuplu. Incepi sa ai tot felul de banuieli in ceea ce priveste fidelitatea celui drag. Totusi vei avea surpriza de a descoperi ca aceste lucruri sunt doar in mintea ta. Persoana iubita nu ti-a calcat stramb, iar tu te vei simti destul de jenat pentru faptul ca ti-ai verificat si banuit perechea de o asemenea fapta.

Sursa: divahair.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si