Dupa cinci ani de asteptare, programul a fost reluat, iar sprijinul acordat pentru instalatii care folosesc surse neconventionale pentru incalzire se ridica intre 3.000 si 8.000 de lei.

Mii de potentiali beneficiari au inceput sa adune documentele necesare pentru inscrierea in program, iar institutiile au fost luate deja cu asalt.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Au venit şi la noi, de ordinul zecilor în fiecare zi, să se intereseze, cei care ni s-au adresat direct la birou, fără să-i mai punem la socoteală pe cei care s-au mulţumit cu anunţul de afară. La Cartea Funciară, însă, e nebunie, pentru că extrasul are valabilitate doar 30 de zile“, a declarat purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Protecţia a Mediului Olt, Daniela Bălşanu, potrivit adevarul.ro. De precizat este faptul ca investitia trebuie suportata initial de beneficiar, urmand ca apoi sa se realizeze decontarea.

Romanii care isi doresc sa aceseze finantari prin acest program pot depunde dosarul la Agentia Teritoriala de Protectie a Mediului, apoi urmarit site-ul AFM pentru a afla decizia de acceptare (sau respingere) în Program.

Urmatorul pas este semnarea contractului de finantare cu Administratia Fondului pentru Mediu (in maximum 60 de zile de la publicarea listei), iar apoi demararea lucrarilor, ca in final, depunerea cererii de decontare in termen de 12 luni de la data semnarii contractului.

Continuarea pe Adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si