Se pare ca bona, o femeie de 36 de ani din orasul american Bladensburg, statul Maryland, gatea tortillas, o specialitate mexicana, intr-o tigaie cu ulei incins, cand copilul

de care trebuia sa aiba grija a inceput sa planga. Enervata, bona a luat copilul in brate si l-a bagat cu picioarele in uleiul incins.
 
Cand mama a ajuns acasa, a fost ingrozita sa vada picioarele umflate ale copilului, acoperite cu basici uriase pline de lichid. A intrebat-o pe bona ce s-a intamplat, insa aceasta a pretins ca nu stie nimic.
 
De abia cand s-a uitat pe camerele de supraveghere mama a descoperit adevarul si a sunat imediat la politie si ambulanta. Cand a ajuns la spital, doctorii i-au spus ca micutul avea arsuri de gradul doi pe picioare.
 
E de necrezut ca exista persoane care cred ca daca le provoaca durere copiilor acestia nu vor mai plange. In mod logic, durerea nu ii va face decat sa planga si mai mult.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Sursa stire: kanald.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si