Deputatul Catalin Radulescu este extrem de mandru de fiica lui. Iar cand aceasta a iesit „Miss Boboc” la un concurs organizat de liceul din Pitesti la care aceasta invata, Radulescu ar fi ales sa faca cunoscut acest lucru printr-un comunicat de presa cu sigla Camerei Deputatilor.

S-a intamplat in 2015, cand in presa a inceput sa circule un comunicat venit din partea Biroului Parlamentar nr 307 Arges, cu siglele Camerei Deputatilor si a PSD.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Fetita domnului deputat Catalin Marian Radulescu, Francesca Anastasia Radulescu, a fost aleasa aseara, 06.11.2015, la Balul liceului IC Bratianu, Miss Boboc 2015 Bratianu, intr-o atmosfera incendiara si aclamata la scena deschisa atat de catre sutele de elevi cat si de colegiul profesorilor prezenti in juriu”, se arata in comunicat.

Cu toate ca respectivul text a circulat in 2015, formatul si textul comunicatului sunt realizate atat de prost incat pare mai mult ca este vorba despre un fake-news. Deputatul nu a iesit niciodata insa sa contrazica veridicitatea acestuia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si