Amanunte emotionante ies la iveala despre Toni, fratele fostului lider PRM, Ancuta Carcu. Barbatul, care a fost inmormantat in urma cu doua zile, lucra noaptea iar ziua salva oameni, fiind voluntar al unitatii de pompieri din orasul in care locuia. De altfel, accidentul s-a produs in jurul orei 6 dimineata, cand Toni Carcu a pierdut controlul masinii si s-a prabusit in gol de pe un pod.

„Era obosit. I-am spus lui Toni: munca ta de noapte, dupa multi ani, iti va distruge echilibrul. Dupa nopti nedormite, ziua se ducea sa munceasca voluntar pompier, salva vieti omenesti de la moarte. Nu stia ce inseamna raul si invidia. Avea mila de saraci si ajuta oameni in tacere. Multi au avut o mana intinsa din partea lui cum putini o stiu face, mereu mi-a spus ca vine cu mine la saracii din Romania. Nu a mai apucat acea zi. Nu pot accepta asta”, a povestit Florentina, o apropiata a lui Toni Carcu, intr-o postare pe pagina vaduvei acestuia, Angela Persian.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Femeia a dezvaluit ca in urma cu un an, Toni Carcu si-a pierdut cel mai bun prieten, si ca el a platit pentru aducerea trupului neinsufletit in tara. 

 

Distrus de moartea celui mai bun prieten

„In urma cu un an a murit cel mai bun prieten al tau, Robert... Te-ai imbolnavit de durere. Doar un prieten adevarat ca tine putea plati un prieten mort sa ajunga in tara lui, la casa lui si la mama lui pe o groaza de bani platiti de tine”, a mai povestit

femeia.

Fratele Ancutai Carcu a fost inmormantat marti, la Rebrisoara. Rudele si prietenii au asteptat mai bine de o luna pentru aducerea trupului neinsufletit in tara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si