Andreea Măeruşan avea la acea vreme doar 18 ani iar părinţii ei nu au mai văzut-o de mai bine de 30 de ani. Fata a dispărut în dimineaţă rece a zilei de 4 februarie 1990, la ora 07.00.

Tânăra, elevă la Colegiul Național "Dr. Ioan Meșotă", la Arhitectură, a ieşit pe uşa casei şi atunci a fost ultima dată când părinţii au văzut-o.

Citeste si: Întâmplare inedită în tren. A vrut să călătorească la vagonul cușetă, dar când s-a trezit trenul nu plecase din gară

Maria Măeruşan, mama Andreei, şi-a spus dezvăluit povestea într-o postare pe Facebook şi a solicitat oricui are informaţii despre ce s-a întâmplat atunci să iasă în faţă. În plus, femeia a oferit chiar şi o recompensă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După şase ani de la dispariţia fetei, mama fetei a primit două poze de la autopsia fiicei sale, atunci când a aflat că tânăra ar fi decedat într-un accident bizar de tren la Zam, în judeţul Hunedoara. Cu toate acestea, trupul adolescentei de 18 ani nu a fost niciodată înapoi familiei şi nici nu se ştie unde ar fi putut fi înmormântat.

Drama prin care trece familia Măeruşan de mai bine de 30 de ani, după ce fiica lor a dispărut în mod misterios

"În 4 februarie 1990, ora 7 dimineața, a dispărut de acasă Andreea Măerușan, elevă în clasa 12 la Colegiul Național Meșotă, arhitectură. De abia în 1996 am aflat că ar fi avut un accident de tren la Zam, județul Hunedoara, după cercetări prin presă, TV, Interpol în Germania. Nu avea acte, bani, ci doar o pungă cu un aparat de îndreptat un dințișor și cerceii la ureche. Ni s-au înapoiat toate și două fotografii cu ea la autopsia din Zam parcă toaletate.

A plecat din Brasov în mod sigur cu o mașină, nici un tren nu trecea prin Zam (avem Mersul trenurilor). Probabil a fost violată și ucisă pe drum și abandonată lângă calea ferată paralelă ca să pară un suicid (era virgină).

Citeste si: Nepoata unei interprete de muzică populară a murit la 23 de ani. Sfârșit cumplit pentru Iulia

Ni s-a spus că a fost înmormântată creștinește, dar preotul nu știa nimic, mormântul nu a putut fi găsit nici azi, neavând acte, iar înmormântarea a fost făcută de 4 bolnavi psihic din Spitalul de psihiatrie Zam unde i s-a făcut autopsia, crezând că e o sinucidere, cum fac în Mureș mulți bolnavi.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Rugăm (avem 80 de ani) pe oricine poate să ne spună cu cine și ce a plecat, înainte de a ne duce «dincolo» Oferim orice recompensă cerută, dar vrem să «ne ducem liniștiți». Cineva trebuie să știe și Andreea avea două dorințe: Cinstea și Facultatea de Biologie.

Acasă eram o familie fără probleme materiale sau neînțelegeri din 1972, anul ei de naștere”,   este mesajul postat pe Facebook de Maria Măerușan, conform  mytex.ro.

Citeste si: Dezastru în agricultură din cauza secetei. Peste 100.000 de hectare de culturi agricole au fost afectate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si