16 pompieri au ajuns la locul incidentului pentru salvarea lor. Acesta s-a petrecut vineri după-amiază pe strada Marin Preda din municipiul Oradea.

Una dintre victime, inconștientă

La sosirea echipajelor de intervenţie, o persoană era conştientă şi vizibilă parţial din pământul surpat, dar cu cea de-a doua nu se putea comunica, fiind inconştientă. Astfel, pe lângă cei 16 pompieri militari ajunși la faţa locului, a fost trimis şi un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Citeste si: Andreea a dispărut de acasă și este de negăsit. Minora are 15 ani și este din județul Giurgiu

La această oră, una dintre victime a fost scoasă de sub malul de pământ și se încearcă scoaterea celei de-a doua.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Persoana salvată este conştientă şi primeşte îngrijiri medicale la faţa locului, urmând a fi dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Oradea, transmite ISU Bihor.

Un muncitor a fost cărat pe cupa unui excavator și a murit strivit de roata utilajului

Accident bizar în Vrancea. Un muncitor a fost prins și cărat pe cupa unui excavator. Acesta a murit sub roata utilajului.

Citeste si: O bătrână a bătut un un însoțitor de zbor din cauza unei băuturi

Un bărbat a murit după ce a căzut din cupa unui excavator. Victima se afla pe un șantier din Vrancea. Accidentul a avut loc în comuna Bolotești, iar acesta a fost anunțat prin serviciul unic de urgență 112.

Apelantul a specificat operatorilor că un angajat al unei societăți comerciale, aflat în timpul programului de lucru, a căzut din cupa unui excavator.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a murit, iar decesul a fost declarat la fața locului, la finalul manevrelor de resuscitare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si