Regretatul actor Sebastian Papaiani, plecat dintre noi în septembrie 2016, la 80 de ani, are la Sibiu un băiat cu care nu mai vorbise în ultimele trei decenii. Papaiani are un băiat, Alkys (45 de ani), din a doua căsnicie, și pe Sebastian jr (56 de ani), din prima căsătorie, cu actrița Eugenia Giurgiu. Actorul a murit fără să se împace cu fiul său mai mare din Sibiu, căruia i-a reproșat mereu că a ales să rămână cu mama lui, deși la divorț instanța îi acordase custodia lui Papaiani.

Citeste si: Alexandru Papadopol a avut gânduri negre legate de viaţa lui: „Mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă că nu voi mai avea din ce trăi”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Omagiu pentru Ștefan Iordache: ”Venea cu 4 ore înainte de spectacol și stătea în colțul ăla, la măsuța asta. Nu s-a mai așezat nimeni acolo de atunci” FOTO

Bolnav și sărac, locuind într-o casă veche și dărăpănată din centrul Sibiului, Papaiani jr, alintat ”Basti”, a primit zilele trecute o lovitură teribilă din partea justiției. Potrivit comunicatului Judecătoriei Sibiu, Sebastian Papaiani a fost executat silit pentru neplata unei datorii către o societate bancară în valoare de doar 1461 lei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si