Sammy este una dintre numeroasele victime ale abuzurilor sexuale din Rotherham, acuza politia si serviciile sociale ca, desi stiau de aceste cazuri, nu au luat nicio masura pentru a opri iadul prin care au trecut peste 1.400 de copii.

Ba mai mult, femeia sustine ca politia a invinuit-o pe ea pentru traumele suferite, potrivit The Mirror. 

Sammy Woodhouse a marturisit ca la varsta de 14 ani s-a indragostit de un barbat cu zece nai mai in varsta, care, ulterior, s-a dovedit a fi un pedofil periculos. Femeia recunoaste ca a fost naiva si ca a constientizat mult prea tarziu ca se afla in pericol.

Sammy a reusit sa treaca peste traumele indurate, scriind o carte in care a dezvaluit tot ce a patit, dupa ce a devenit victima gruparii care se ocupa si cu traficul de persoane.

“Am fost batuta, drogata si abuzata sexual de nenumarate ori. Am fost amenintata cu moartea si obligata sa intretin relatii sexuale cu alte fete care se aflau in aceeasi situatie ca si mine.

La 14 ani am ramas insarcinata cu liderul gruparii, iar vestea i-a devastat pe parintii mei. Cand am reusit sa scap, politia si serviciile sociale nu au facut nimic pentru mine, nu m-au ajutat cu nimic. Sunt sigura ca stiau ce se intampla in Rotherham”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Victima a mai marturisit ca, dupa ce a scapat de abzuatori, a incercat sa se sinucida, aruncandu-se in fata autobuzului. Salvarea sa a venit din partea copilului rezultat in urma violurilor indurate.

In februarie 2016, Arshid Hussain a fost condamnat la 35 de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat pentru fapte de viol, rapire si trafic de persoane. Fratii sai, Bashart si Bannaras, au fost condamnati la 25, respectiv 19 ani de inchisoare.

“Cel putin 1.400 de copii au fost exploatati sexual in Rotherham, in perioada 1997- 2013”, se arata intr-un raport al celui mai grav scandal sexual care a lovit Marea Britanie.

Primele acuzatii au fost formulate in 2010, cand cinci barbati au fost inchisi pentru infractiuni sexuale impotriva mai multor minore. Aproape doi ani mai tarziu, in septembrie 2012, Andrew Norfolk, jurnalist la The Times, a publicat o investigatie care a dezvaluit un raport confidential al politiei din 2010, avertizand ca mii de astfel de crime au fost comise in South Yorkshire, in fiecare an, de retelele de agresori.

Fostul parlamentar, Denis MacShane, a afirmat ca politia a pastrat secretul abuziv in urma unor presiuni venite din partea clasei politice.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

“Politia de la Rotherham a expus, a arestat si a destructurat o banda de traficanti interni care au fost trimisi in inchisoare. Dar este clar ca acest caz este mult mai grav”.

Rotherham nu a fost singura comunitate din Nord si Midlands care s-a confruntat cu un asemenea caz. Au existat, de asemenea, arestari sau urmariri penale pentru grupuri de barbati in 11 orase, inclusiv Oldham, Rochdale si Derby.

Cu toate acestea, in ciuda preocuparilor privind acest caz, din 2012 nu au mai avut loc urmariri penale pentru exploatarea sexuala a copiilor in Rotherham.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si