"Numele meu este Andreea si imi caut parintii biologici. Am fost adoptata. Am inceput cautarea asta in speranta ca ii voi gasi pe cei care mi-au dat nastere. Ma voi marita intr-o saptamana. Imi voi intemeia o familie dupa aceea. Sper doar ca va voi intalni intr-o buna zi", isi incepe Andreea Marchand povestea.

Si asta nu e tot, e doar vrea sa isi gaseasca familia care a abandonat-o cand era mica.  "Vreau doar sa va intalnesc. Am cateva intrebari sa va pun. Vreau sa imi intemeiez propria familia, asa ca as vrea sa aflu cateva ceva despre o parte din copilaria mea, despre rude", spune tanara.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

E mesajul emotionant al unei tinere de 27 destinat celor care i-au dat viata dar n-au fost in stare sa-i calauzeasca pasii in viata, ci au lasat grija asta in mainile unor straini. Avea 11 ani cand a fost adoptata de o familie din America si de atunci spune ca viata i s-a schimbat. 

"Sper ca sunteti bine, sper ca sunteti fericiti. Eu sunt fericita.", explica ea.

Aici, in Romania, poate c-ar fi trait un calvar. A crescut intr-o familie dezbinata. Parintii ei biologici se despartisera. Vreme de 9 ani, ea a stat langa mama, insa femeia o abuza, povesteste tanara, fara sa vrea sa intre in prea multe detalii. Chiar si asa, n-a strans pic de ura in suflet.

"Vreau sa stiti ca sunt foarte bine. Nu va urasc. Vreau sa stiti ca am ajuns intr-o familie minunata. Au avut o foarte buna grija de mine, mi-au asigurat ceea ce voi nu ati putut sa imi asigurati", spune Andreea.

Andreea este acum stilist. S-a indragostit de ceva vreme de un tanar american si peste o saptamana ii va fi mireasa. Visa ca inainte de nunta sa-i regaseasca pe cei care i-au dat nastere si o parte din copilarie, pentru ca-si mai aduce aminte... doar franturi.

Munteanu Vasile il chema pe tatal biologic si ultima lui adresa, scrisa in certificatul de adoptie era in acest bloc din zona Tineretului. L-am cautat, iar ce-am aflat pur si simplu te cutremura.  "Pai, Vasile Munteanu este tatal ei, care e mort. Da. El a avut copilul cu altcineva. Nu s-a stiut aici, ca erau ascunsi. Erau foarte izolati. Nu prea stiai de ei multe, decat ca nu erau cumsecade. Faceau scandal. Aia e altceva. Erau cu spritul. De fata chiar nu stiu. De fata nu stiu. Doar pe baiat il stiam", spun oamenii care l-au cunoscut pe tatal biologic al Andreei.

Andreea a fost rodul unei relatii pasagere pe care tatal a abandonat-o iar mama a dat-o imediat spre adoptie. Tanara mai are doi frati si din partea mamei biologice. Si ei au fost instrainati.

Cea care le-a dat viata si pe care o cauta acum, Valerica Chiritescu, si-a pierdut urma! Nimeni nu stie nimic de ea. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si