Micutul este din Louisville, Statele Unite, iar parintii lui il iubesc neconditionat, chiar daca s-a nascut cu aceasta boala rara.

Matthew are acum 7 luni si cantareste numai 1,4 kilograme si a fost diagnosticat cu MOPDII, o forma primordiala de naninsm.
Parintii lui il imbraca cu hainute pentru jucarii si se simt mandrii ca pot fi parintii lui. Micutul face tratament de specialitate, iar medicii spera ca pot sa gaseasca o solutie pentru ca el sa se dezvolte normal.

Pentru asta, cei de la Gofundme au facut o pagina pe care i-au dedicat-o si cu ajutorul careia sa poata sa stranga bani ca micutul sa fie tratat si, cine stie, in viitor sa poata sa duca o viata normala.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Povestea lui a fost prezentata si la o televiziune din Statele Unite si ulterior a fost preluata de toata presa din lume. "Medicii ne-au spus ca Matthew va merge la scoala, va vorbi, va putea sa duca o viata normala, dar, din pacate, speranta de viata a lui nu este extrem de mare", a spus tatal micutului.

"Matthew va putea sa duca o viata normala, sa se joace, sa faca lucruri normale, doar ca dimensiunea lui va fi ceva mai mica.

Oricum, nu e nimic rau in a fi special", a spus unul dintre medicii care il trateaza.

Fundatia care se ocupa de strangere de fonduri pentru el a reusit sa colecteze deja 2.818 dolari din donatii, bani ce vor fi folositi pentru tratamentul micutului, noteaza cei de la dailymail.co.uk.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si