sursa foto: CEN
sursa foto: CEN

Incidentul a avut loc la penitenciarul Jose Antonio Anzoategui din Venezuela, unde barbatul isi ispaseste pedepsa de 9 ani de inchisoare pentru furt.
Femeia in varsta de 25 de ani a mers in vizita la sotul sau alaturi de o fetita de 6 ani. Tanara a adus cu ea si un troler roz care a starnit suspiciunea gardienilor abia atunci cand aceasta se chinuia sa il traga dupa ea.
Paznicii au avut parte de o surpriza uriasa atunci cand l-au deschis. Condamnatul Ibrain Jose Vargas Garcia statea chircit in el. Atat tanata cat si detinutul au fost arestati, iar acesta din urma s-a intors in celula sa, scrie The Sun.
Fetia de 6 ani se afla acum in grija serviciilor sociale.

Incidentul a avut loc la penitenciarul Jose Antonio Anzoategui din Venezuela, unde barbatul isi ispaseste pedepsa de 9 ani de inchisoare pentru furt. Femeia in varsta de 25 de ani a mers in vizita la sotul sau alaturi de o fetita de 6 ani.

Tanara a adus cu ea si un troler roz care a starnit suspiciunea gardienilor abia atunci cand aceasta se chinuia sa il traga dupa ea. Paznicii au avut parte de o surpriza uriasa atunci cand l-au deschis. Condamnatul Ibrain Jose Vargas Garcia statea chircit in el.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Atat tanara cat si detinutul au fost arestati, iar acesta din urma s-a intors in celula sa, scrie The Sun . Fetia de 6 ani se afla acum in grija serviciilor sociale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si