Ziua de 1 Decembrie aduce un motiv de bucurie pentru fiecare român, iar Irina Margareta Nistor va petrece Ziua Națională într-un context foarte special. Criticul de film va merge la Palatul Cotroceni, acolo unde Klaus Iohannis găzduiește recepția anuală.

Din programul Irinei Margareta Nistor nu au cum să nu lipsească filmele. Este deja cunoscută în toată țara și mai ales peste hotare pentru pasiunea pe care o are așa că nu avea cum să nu participe la un festival de film, chiar în timpul minivacanței de 1 Decembrie.

Ori de câte ori pleacă în străinătate, îi este dor de țara noastră. Atunci când se gândește la România, primul lucru care îi vine în minte Irinei Margareta Nistor este legat de orașul Piatra Neamț.

irina margareta nistor

Irina Margareta Nistor, pe covorul roșu la un festival de film

[Sursa foto: Facebook]

Irina Margareta Nistor, 1 Decembrie la Palatul Cotroceni

În fiecare an, președintele Klaus Iohannis găzduiește recepția de 1 Decembrie, chiar la Palatul Cotroceni. Irina Margareta Nistor nu va lipsi anul acesta, astfel că Ziua Național o va petrece într-un mod cu totul și cu totul special.

Citește și: Unde va fi înmormântată Rona Hartner? Artista va fi condusă pe ultimul drum de Ziua Națională a României

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Începând cu data de 2 decembrie însă, este gata să facă ceea ce îi place cel mai mult: să vizioneze filme. Criticul de film va fi la Timișoara, acolo unde va prezenta mai multe producții cinematografice, în cadrul unui cunoscut festival.

"În ziua de 1 Decembrie o să fiu la Cotroceni, la recepția organizată de Klaus Iohannis, iar mai apoi pe 2 am să plec la Timișoara, acolo unde este un pui de Festival Dracula, unde o să prezint filmele cu Willem Dafoe.

Sunt trei filme minunate plus un documentar absolut excepțional al lui Bogdan Mihăilescu despre Ion Popescu Gopo.

Știm că se împlinesc 100 de ani de la nașterea lui, iar Ion Popescu Gopo s-a stins chiar în noiembrie 1989", ne-a povestit Irina Margareta Nistor, în exclusivitate.

irina margareta nistor povesti

Irina Margareta Nistor la povești, în timp ce își bea cafeaua

[Sursa foto: Facebook]

Primul lucru la care se gândește Irina Margareta Nistor când vine vorba de România

Irina Margareta Nistor are sute de amintiri extrem de frumoase legate de România. Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, aceasta ne-a spus care este cel mai frumos lucru ce îi vine în minte, în momentul n care se gândește la țara noastră.

Citește și: Motivul real pentru care Rona Hartner s-a mutat în Franța. Scandalul cu Vadim Tudor a forțat-o să ia decizia

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Criticul de film spune că vacanțele la Piatra Neamț sunt una dintre amintirile pe care le poartă în suflet ori de câte ori merge peste hotare, iar acum, când vin și sărbătorile, ne mărturisește că nu poate uita nici mirosul de cozonaci pe care bunica sa îi pregătea an de an, înainte de Crăciun.

"Primul lucru care îmi vine în minte, atunci când mă gândesc la România?! Sunt categoric vacanțele pe care le petreceam în copilărie, la Piatra Neamț. În vacanțele de vară mergeam an de an acolo, însă în timpul iernii nu prea plecam noi de acasă. De cele mai multe ori mă gândesc la România când sunt plecată în străinătate, la festivaluri sau în excursii.

Totuși dacă vorbim și de amintirile de iarnă, categoric nu pot însă să nu mă gândesc și la cozonacul pe care îl făcea bunica, ori de câte ori veneau sărbătorile" , a explicat Irina Margareta Nistor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si