O femeie a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri, după ce centrala termică pe lemne a explodat, iar apoi a urmat un incendiu.

Centrala termică era montată într-o anexă a gospodăriei.

Focul nu s-a extins și la alte clădiri

Pompierii ajunși la fața locului au intervenit pentru a stinge flăcările. Din fericire acestea nu s-au extins și la celelalte clădiri din apropiere.

Citește și: Tone întregi de combustibil au ars, în urma unui incendiu devastator din Slatina

Victima a fost preluată de echipajul SMURD sosit la fața locului și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

Degajări de fum la secția de pediatrie de la Spitalul de Copii din Timișoara

A fost activat Planul Roșu de Intervenție în această dimineață la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara. Degajările mari de fum au făcut ca 46 de copii și 46 de adulți să fie evacuați.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu în Bihor: două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență,  Planul Roșu de Intervenție a fost activat la ora 7:45.  Din primele verificări  fumul provenea de la aparatul de RMN  aflat la parterul clădirii. 

Nu s-au înregistrat victime

În urma incidentului, nu au fost înregistrate victime. S-a constatat că fumul reprezenta degajări de heliu de la instalația de răcire a unui aparat RMN.

„La spital au fost trimise următoarele forțe și mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara: o autospecială de primă intervenție și comandă, trei autospeciale de stingere, 2 autoscări mecanice, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, 2 ambulanțe SMURD, cu 28 de subofițeri.În urma recunoașteri fumul provenea de la aparatul de R.M.N. situat la paterul clădirii, nu au fost persoane rănite sau intoxicate cu fum. Cu ora 7:45 a fost activat planul roșu de intervenție. Din fericire, nicio persoană nu necesită îngrijiri medicale. Misiunea este în dinamică”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiş.

Citește și: Incendiu într-o parcare din Brăila. Două mașini au fost cuprinse de flăcări

Pe data de 18 septembrie, pompierii au evacuat 42 de copii și 41 de mame din același spital după ce un fum gros a cuprins două etaje. Atunci fumul provenea de la un aparat de purificare a aerului, care s-a defectat în timpul utilizării. Managerul spitalului, Ovidiu Adam, spunea atunci că nu a fost vorba despre un incendiu, ci despre un scurt circuit.

Citește și: 12 persoane au fost evacuate, în urma unei explozii produse la un apartament din Dâmbovița


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si