O femeie pe nume Brocarde, cântăreață și compozitoare din Oxfordshire, s-a îndrăgostit de fantoma unui soldat victorian, la finalul anului 2021, atunci când acesta și-a făcut apariția în casa ei. 

La doar un an după ce aceasta a afirmat că s-au căsătorit, au și divorțat și a acuzat spiritul că a înșelat-o.

Citește și: Apariția unei "fantome" îl sperie pe cățelul familiei. Totul a fost filmat de camera de supraveghere

Femeia crede că fostul soț fantomă o urmărește peste tot

După divorț, femeia a chemat un exorcist pentru a se convinge că Edwardo, fostul ei soț, a dispărut definitiv din viața ei. Apoi, a plecat într-o excursie în Franța pentru a da uitării vechea relație. Acolo, femeia povestește că s-a întâlnit cu o altă fantomă pe nume Fabienne, chiar lângă Turnul Eiffel.

Femeia care a divorțat de soțul său fantomă pentru că a înșelat-o spune că acum o urmărește peste tot: „Edwardo a devenit gelos”

Femeia care a divorțat de soțul său fantomă pentru că a înșelat-o spune că acum o urmărește peste tot: „Edwardo a devenit gelos”

[Sursa foto: The Sun]

Când a urmat-o acasă, Brocarde a devenit suspicioasă și a avut parte de surpriza vieții ei. Cea mai mare temere s-a confirmat: era Edwardo deghizat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„M-am gândit că am început un nou capitol fără fantome în viața mea. Abia atunci când am început să mă gândesc să trec mai departe, au început să se întâmple lucruri tulburătoare și înfiorătoare”, a spus femeia.

„Mă plimbam pe malurile râului Sena, urmărind umbra Turnului Eiffel, strângându-mă sub umbrelă în timp ce picăturile de ploaie se revărsau pe ea, apoi m-a lovit, strălucind într-o băltoacă.

Era reflexia unui francez. Mi-am înclinat umbrela înapoi, dar nu era nimeni prin preajmă. Apoi m-am uitat înapoi către băltoacă”, a mai povestit ea.

Brocarde povestește că totul a mers perfect între ea și noua fantomă, până când și-a dat seama că era, de fapt, fostul ei soț deghizat. Ea spune că Edwardo devenise gelos pentru că intențiile ei erau de a se întâlni cu alți bărbați, dar de data aceasta vii.

Soțul fantomă a devenit gelos

„Am început să merg la întâlniri cu oameni vii. M-am întors acasă de la o întâlnire cu un buchet de flori, iar Edwardo s-a gândit că ar fi amuzant să scoată capetele tuturor trandafirilor și să împrăștie petalele pe patul meu”, a mărturisit Brocarde.

Femeia consideră că fostul ei soț fără viață este gelos pentru că ea vrea să se întâlnească cu bărbați „moderni”, cu puls.

Citește și: Mai mulți studenți au descoperit o ființă misterioasă în subsolul casei lor: „Imaginați-vă ce s-ar fi putut întâmpla...”

Femeia care a divorțat de soțul său fantomă pentru că a înșelat-o spune că acum o urmărește peste tot: „Edwardo a devenit gelos”

Femeia care a divorțat de soțul său fantomă pentru că a înșelat-o spune că acum o urmărește peste tot: „Edwardo a devenit gelos”

[Sursa foto: Facebook Brocarde]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pentru a o atrage, bărbatul s-a transformat în păpușa Ken!

„Am crezut că înnebunesc când a apărut cu părul blond tuns și un costum roz. Mi-am putut da seama că era el, totuși, în timp ce ochii lui mă fixau și, încet, s-a contopit înapoi într-un soldat victorian robust. Mi-a spus că Edwardo va fi mereu cu mine”, a spus Brocarde.

„Simt că am nevoie de puțină carne pe oase. Scheletele și oamenii morți pot părea fierbinți, dar în realitate sunt reci, imprevizibili și înfricoșători”, a mărturisit femeia, potrivit Mirror.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si